22. 4. 2012

Představujeme kurz: NAUČTE SE EXPONOVAT KREATIVNĚ


Nepochybně nejoblíbenější fotokurz na Internetu! Tento kurz vám ukáže jak, kdy a kde dosáhnout perfektní expozici – jedenkrát a navždy, to vám garantujeme!
Naučíte se, jak lehké je fotografovat v módu manuální expozice. A díky Bryanovu jedinečnému vzdělávacímu přístupu a informativní zpětné vazbě budete okouzlení, jak je vlastně lehké porozumět vztahům mezi clonou (f/číslem), rychlostí závěrky a citlivostí ISO.

Každý týden vám v lekci objasníme svět expozice, který může být často nejasný až odstrašující.
Tisíce fotografů se už naučilo, že Bryan dokáže těžké téma o exponování udělat lehce zvládnutelné. Hned v první lekci uvidíte a dozvíte se, jaký je rozdíl mezi správnou expozicí a kreativě-správnou expozicí.

Bojujete s termínem hloubka ostrosti? Víte, KTEROU clonu použít a kdy ji použít, abyste dosáhli co největšího kontrastu a ostrosti vašeho snímku? Víte, které dvě clony zajistí, aby vaše pozadí zůstalo rozostřené?
Víte, KTERÁ clona v kombinaci se správným objektivem vám zajistí ostrost od jednoho metru až do nekonečna? Jestli hledáte způsob, jak mít VŽDY perfektní snímky, nebo nerozumíte, proč některé expozice fungují a některé ne, tak potom je toto ten správný kurz pro vás. Už jste objevili a přezkoumali vzrušující svět naplněný záběry plnými pohybu? Tento kurz vás naučí vše o kreativním použití rychlosti závěrky od zmrazení akce až po naznačení pohybu.

Instruktor: Bryan F Peterson / Patrik Banas
Začátek kurzu: 18. květen 2012, 8. červen 2012

Více informací zde.

You keep shooting - foťte s námi!

www.PPSOP.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.