6. 9. 2012

Instruktoři kurzu "Krajina kolem dokola"


Do tímu Školy Perfektní Fotografie přibyli instruktoři Miro a Lubo a připravili pro vás nový kurz PPSOP zaměřený na krajinu kolem nás z nejrůznějších úhlů pohledu.

Miro PFLIEGEL
Narozen 28. srpna 1946 v Žilině


Věnuje se dlouhodobě fotografické tvorbě, zúčastňuje se na národních a mezinárodních fotografických soutěžích (Slovensko, Česko, Rakousko, Španělsko, Austrálie, Indie, Hong-Kong, Čína, Portugalsko, Argentina, Brazílie, Kanada,...). Fotografuje krajinu, přírodu, stromy, vodu, a detaily v krajině, starou historickou) lidovou architekturu, hrady a jejich zříceniny. Od roku 1974 spojil svoji činnost s fotoklubem GAMA v Žiline. Ten se orientuje na vzdělávání zájemců o oblasti výtvarné fotografie, od roku 1978 pořádá Bienále mezinárodního salonu fotografie DOPRAVA, které bude už po sedmé pod záštitou mezinárodní fotografické asociace FIAP se sídlem v Paříži. V roku 2008 mu asociace FIAP udělila titul EFIAP za rozsáhlou výstavní činnost a aktivitu na mezinárodních výstavách a titul ESFIAP za organizaci 29. světového kongresu FIAP na Slovensku. Sestavil a uspořádal postupně 7 výstav PREMENY ŽILINY, které porovnávají historii a současnost Žiliny.


Lubo SLUNSKÝ
Narozen 7. června 1952 v Krnově




Fotograf amatér, s výtvarnou fotografií koketuje od svých 16 let, orientuje se na fotografická témata jako jsou krajina, příroda, technická fotografie, občas makrofotografie, sem tam se otře o portrét nebo akt.
Své fotografie v minulosti vystavoval v Praze, Polsku, Finsku, na Slovensku a Indii. Je členem fotoklubu Gama Žilina od roku 1975 a jeho aktivity neustále podporuje.
Úspěšně „zatáhnul“ fotoklub Gama do Českobudějovického mapového okruhu.


Začátek kurzu: 5. října 2012
Více info a nabídku kurzů naleznete zde: http://czech.ppsop.com/courses.aspx


PPSOP.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.