1. 10. 2012

Představujeme kurz: NAUČTE SE FOTOGRAFOVAT DETAIL KREATIVNĚ

Náš NOVÝ online kurz!
Začátek kurzu: 12. října 2012  (POZOR - jediný termín pro rok 2012!)
Instruktor: Bryan F Peterson / Patrik Banas
Více informací zde: Naučte se fotografovat detail kreativně 

Toto je náš úplně nový kurz, který je věnovaný jenom a pouze výjimečnému světu fotografie detailu. Vaši instruktoři vás v tomto kurzu vezmou na dobrodružnou cestu plnou zážitků a záběrů, ze kterých budou přecházet oči – do světa fotografie ZBLÍZKA, fotografie DETAILU, s makroobjektivem i bez něj.



Tento kurz vám rychle vyvrátí zažitý mýtus, že makrofotografie je jen o fotografování květin, včel a motýlů. Samozřejmě, žádný podobný kurz by bez těchto témat nebyl úplný, ale náš kurz zachází mnohem dál a představí vám mnohem více fotografických objektů, nad kterými už brzy budete v údivu přemýšlet „No jasně! Jak to, že mě to nenapadlo?“



Kurz je částečně sestavený na základě knihy Bryana Petersona Naučte se fotografovat detail kreativně a objevíte v něm detaily a intimní blízkost objektů nejenom s použitím makroobjektivu, ale také s pomocí širokoúhlého objektivu (včetně objektivu rybí oko) a teleobjektivu a zároveň samozřejmě i s velkým množstvím příslušenství pro fotografování zblízka /makrofotografii. Využijeme všechny možnosti, které máme, abychom se k objektu dostali co nejblíž – mezikroužky, makropředsádky, makrosáňky a také kruhový blesk. Jako bonus objevíte i skutečně finančně nenáročné domácí fotostudio na fotografování objektů zblízka bez rušivých stínů a také zjistíte, že váš domov je zlatým dolem pro pořizování skutečně působivých fotografií.



Tento čtyřtýdenní kurz je nabitý obrovským množstvím tipů a technik z oblasti fotografie detailu. Změní váš pohled na to, JAKÉ objekty jsou tou pravou makro-příležitostí a také obrátí naruby váš styl a celkový přístup k fotografování, protože již brzy zjistíte, jaké množství blízkých kreativních setkání na vás čeká na každém kroku bez ohledu na to, jaký objektiv máte ve svém batohu. 



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.