9. 1. 2016

ONLINE foto kurzy - foťte s námi!

ONLINE foto kurzy - foťte s námi!

Dodáme vám nejen potřebné teoretické informace, ale díky zadání vás "donutíme" vytáhnout a poznávat svůj fotoaparát a FOTOGRAFOVAT. K vašim fotografiím obdržíte profesionální a férové hodnocení od instruktorů a garantů kurzu, s mnoha radami a tipy. No a taky máte neustále - 24 hodin denně - přístup do diskusního fóra vašeho kurzu. Díky tomu máte možnost získávat praktické zkušenosti a výrazně se zlepšovat.To vše zábavně, podle vašeho vlastního harmonogramu a kdekoliv, kde budete mít přístup k internetu. Samozřejmostí je prostředí a lekce v češtině.
Více Bryan Peterson - fotograf, instruktor a zakladatel naší školy: 



Naše ONLINE fotokurzy:

POZOR!  


Při zakoupení kurzu do 11.1.2016 - SLEVA 15%
(Pri platbě použijte slevový kód GIFT15. Kód platí POUZE do 11.1.2016!)


NAUČTE SE EXPONOVAT KREATIVNĚ 1  - zabudnite na automat, ovládnite svoju zrkadlovku v manuálnom móde! 

NAUČTE SE VIDĚT A KOMPONOVAT KREATIVNĚ  - plný inšpirácie a výziev! Odhaľte svet plný prvkov dizajnu a pôsobivej kompozície

NAUČTE SE EXPONOVAT KREATIVNĚ 2 - ďalšie skvelé témy a techniky, vďaka ktorým bude pre vás kreatívne správna expozícia úplnou hračkou!

NAUČTE SE FOTOGRAFOVAT DETAIL KREATIVNĚ - výnimočný svet skutočne z blízka!

ZÁHADA BLESKU ODHALENA - ovládnite svoj externý blesk naplno!

KRAJINA KOLEM DOKOLA - objavte skutočnú krajinársku fotografiu! Interaktívny kurz - zadania sa menia podľa ročného obdobia

TVÁŘÍ V TVÁŘ - fotografujeme portrét - preniknite do sveta portrétovej fotografie a naučte sa vyjadriť fotografiou podstatu a osobnosť najfotografovanejšieho objektu na svete - človeka!


Foťte s námi!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.