12. 12. 2016

Adventní kalendář 12/24

Otevíráme dvanácté okénko našeho adventního kalendáře, ve kterém odkrýváme výběr 24 fotografií od studentů naší školy nafocené během našich online kurzů!



Autor fotografie: Zuzana Řebíčková Minxová
Kurz: Naučte se exponovat kreativně 2
Instruktoři kurzu: Bryan Peterson/Patrik Banas

Komentář autora fotografie:
"Velká výzva. Filtry nemám, možná si je půjčím, tak jsem to zkoušela bez. U popelnic, značek, záhonů, obrazů. Některé fotky jsem pak zkoušela upravovat filtry v postprocesu a to bylo dost zajímavé, hrát si s tím. K této fotce jsem se neustále vracela, ale vtipné je, nepamatuji se, co jsem udělala s foťákem, aby to takto dopadlo :-)). Vše je bez úprav."

Zpětná vazba instruktorů (ukázka):
"Toto je pekný príklad "monet" techniky, jednej z možností, ktorá sa dá pri nej použiť a ani nie je podstatné, že presne nevieš, čo si s fotoaparátom robila, dôležitejšia je skutočnosť, že si sa zabavila pri fotení týchto "nejakohýbemfoťákomauvidíme" záberov. A ten tvoj svedčí o tom, že máš dobré oko ... a podľa nás si pohybovala fotoaparátom v tvare vlniek alebo tak nejak približne, súdiac podľa výsledného efektu, ale to naozaj nie je také dôležité ... Inak je toto, povedali by sme, taká "klasika", ktorú tu často vidíme, takto výrazná farba kvetov priam zvádza k tomu, aby človek skúsil niečo podobné, ale výsledok je vždy iný a to je fajn..."


A pokud se také po nějakém kurzu poohlížíte, chtěli byste nějaký absolvovat, pak vám jistě udělá radost naše VELKÁ VÁNOČNÍ SLEVOVÁ AKCE - 25% na všechny naše kurzy. Stačí, když přímo při platbě kurzu nebo dárkového poukazu použijte kupón GIFT25. Platí od 1.12.2016 - 15.12.2016!


Harmonogram našich kurzů na první půlrok roku 2017 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!


P.S.: Děkujeme za společně strávený čas a souhlas se zveřejněním skvělé fotografie!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.