23. 12. 2016

Adventní kalendář 23/24

Otevíráme  dvacáté třetí okénko našeho adventního kalendáře, ve kterém odkrýváme výběr 24 fotografií od studentů naší školy nafocené během našich online kurzů!



Autor fotografie: Antonín Vystrčil

Komentář autora fotografie:
"Mám rád přírodu a její krásy, i proto jsem dlouho váhal, kterou fotografii dám jako výstup k zadání 3 lekce. Nakonec moje volba padla na fotografii Tenkrát na západě, kterou jsem pořídil při západu slunce na Vysočině. A proč právě tato volba? Fascinovaly mě barvy. už to co jsem viděl bylo úžasné, a při minimu úprav a ořezu, jsem získal toto a splnil obě zadání v jednom, a úzký prostor siluety krajiny dotváří právě onu krásu nebe a prostoru jako celku."

Zpětná vazba instruktorů (ukázka):
"Toto je dychberúci záber a budeme úprimní - ani sa nám nechce veriť, že boli použité len minimálne úpravy, ale nemáme najmenší dôvod ti neveriť a niekedy sa tá mágia prírody a oblohy naozaj takto "vyfarbí" priamo pred zrakom človeka, takže ty si zároveň mal aj fotografické šťastie avšak zároveň je jasné, že šťastie praje pripraveným a ty si pripravený bol a vedel si presne, čo robiť v tejto chvíli, pretože si to celé správne naexponoval a tvoje technické nastavenie ..."


Harmonogram našich kurzů na první půlrok roku 2017 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!


P.S.: Děkujeme za společně strávený čas a souhlas se zveřejněním skvělé fotografie!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.