9. 1. 2017

Soutěžní téma na měsíc LEDEN / JANUÁR 2017

Máme pro vás první soutěžní fotografické téma tohoto roku! Zaměříme se v něm na prvky designu, což má souvislost s tím, že v březnu pro vás otvíráme náš kurz o kompozici a umění vidět - NAUČTE SE VIDĚT A KOMPONOVAT KREATIVNĚ.

Téma na měsíc LEDEN / JANUÁR 2017 je "MODRÁ"

Fotky prosíme vkládejte na  Facebook stránku PPSOP do úterý 31.1. 2017 (uzávěrka soutěže je v tento den o půlnoci) v počtu 1-3 a dostaňte se do výběru BEST OF JANUARY! Nejlepší záběry do užšího kola a následné vítězné fotografie (1., 2. a 3. místo a Čestné uznání/Honorable mentions) vyberou naši instruktoři kurzu NAUČTE SE VIDĚT A KOMPONOVAT KREATIVNĚ - Bryan Peterson a Monika Banas.

Autor nejlepšího záběru od nás zároveň dostane knihu o fotografovaní od Bryana Petersona A POZOR i dárkový certifikát na 50% slevu z jakéhokoliv našeho kurzu!*

Těšíme se na fotky!

© Patrik Banas

* slevu není možné kombinovat s jinými slevami, platnost kupónu je 1 rok a platí jednorázově při zakoupení 1 kurzu. Pokud kupón neplánuje využít výherce, je ho možné darovat jiné osobě.
UPOZORNĚNÍ! Výhru je možné nárokovat do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže na daný měsíc, pokud se výherce do té doby neozve, výhra propadne.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.