9. 2. 2017

Představujeme kurz: NAUČTE SE EXPONOVAT KREATIVNĚ 1

Nepochybně nejoblíbenější fotokurz na Internetu! Tento kurz vám ukáže jak, kdy a kde dosáhnout perfektní expozici – jedenkrát a navždy, to vám garantujeme!
Naučíte se, jak lehké je fotografovat v módu manuální expozice. A díky Bryanovu jedinečnému vzdělávacímu přístupu a informativní zpětné vazbě budete okouzlení, jak je vlastně lehké porozumět vztahům mezi clonou (f/číslem), rychlostí závěrky a citlivostí ISO.
Jestli hledáte způsob, jak mít VŽDY perfektní snímky, nebo nerozumíte, proč některé expozice fungují a některé ne, tak potom je toto ten správný kurz pro vás!

Garant kurzu: Bryan Peterson
Začátek kurzu: 3.3.2017


© Bryan Peterson


A co o kurzu říkají naši absolventi? 

Tomáš Franz
"Proč investovat peníze za kurz focení, když je tolik knih o focení? Nebylo by lepší je investovat do rozšíření techniky? Odpověď je jednoduchá…URČITĚ NE! K čemu vám bude batoh plný té nejlepší techniky, když ji nebudete umět naplno využít…

Do doby, než jsem okusil první lekci kurzu „Naučte se exponovat kreativně“, jsem si o sobě myslel, že jsem dobrý fotograf a že umím ovládat svou techniku na 100%. Ale opak byl pravdou. Každá lekce mi přinesla spoustu nových informací jak exponovat a jak získávat z téměř každého stisku spouště skvělý záběr. Díky lekcím, ze kterých chtějí instruktoři vždy fotografie k ohodnocení, jsem získal nesmírně mnoho zkušeností. Také jsem si začal o dost víc zpoza hledáčku věřit. Rozhodně se moje kolečko voleb režimů nehne z manuálního... maximálně na prioritu clony, či prioritu závěrky...automatům jsem dal sbohem navždy.



Čeho jsem si také všiml, je větší ohlas u kamarádů, rodiny, ale i neznámých lidí na mnou uveřejněné fotky. Což znamená, že jsem se díky kurzu vážně zlepšil. Kamarádi s foťákem na krku se mne ptali, jak je to možné... odpověď je jednoduchá: díky PPSOP.cz !


Možná si položíte otázku, proč zrovna kurz Školy Perfektní Fotografie?? V čem je to jiné než fotokurzy od jiných společností?? Hlavní rozdíl je v tom, že kurz je několikatýdenní a ne několika hodinová nalejvárna bez praxe, jak tomu jinde bývá. Dostanete zadání a máte celý týden na to nové informace, které vám Bryan, Patrik, Monika a další instruktoři, lehko pochopitelnou, mnohdy i vtipnou formou podají v psaných lekcích a instruktážních videích (výhoda, že se k přečtení lekce můžete kdykoliv vrátit a nemusíte pátrat v paměti, jak že to instruktor říkal). Následně nahrajete svoje TOP fotografie z týdne, které vám mohou hodnotit jak spolužáci kurzu, ale hlavně dostanete hodnocení od instruktorů. A věřte mi, pokud jsou se snímkem spokojení, dají to vědět…jakmile si přečtete, že vaše fotka je perfektní záběr týdne, rozbuší se vám fotografické srdce, berete foťák do ruky a frrrrrr fotit další lekci…"  (Tomáš Franz)

You keep shooting - foťte s námi!

www.PPSOP.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.