14. 2. 2017

Představujeme kurz: NAUČTE SE VIDĚT A KOMPONOVAT KREATIVNĚ

Jak vidíte svět kolem vás? Vnímáte to, co ostatní často přehlédnou, nebo naopak vy často přehlédnete to, co vidí ostatní? Ne, nejste rozhodně sami, koho "umění vidět" obešlo! Jak už to v tomto případě bývá, většina fotografů nemá ani tušení, jak vyjádřit to, co je obklopuje. Snaha dostat úplně vše do jediného záběru je část jejich problému. Druhou částí je nevědomost, jak svět vidí váš objektiv a taktéž určitá averze k pohledu z jiného úhlu.

My všichni jsme to, co fotíme a po dobu tohoto čtyřtýdenního kurzu odhalíme všechny vaše silné i slabé stránky. Jste pod vlivem pořádkumilovné a uspořádané levé části mozku, nebo pod vlivem impulzivní pravé části? Tento kurz obsahuje několik lekcí, které přitáhnou vaši pozornost a které budou provokovat, lekce, které vás zavedou na pozoruhodnou a odhalující cestu psychologie "vidění".

Samozřejmě, většina z nás vidí standardním způsobem, ale taktéž většina z nás "nevidí" kreativně, protože jednoduše řečeno, jsme v tomto směru jakoby slepí. Otevřeme vám proto oči do rozsáhlého a inspirujícího světa fotografie a prvků designu. Tyto základní prvky jsou na vrcholu umění vidět a schopnost vnímat je vám otevře nespoutané možnosti, které jste si předtím ani neuměli představit. Bryan a Monika nabízejí čtyři skvělé lekce, které probudí toho kreativního, ale zatím spícího obra "umění vidět" v každém z vás.

Není žádných pochyb, že na konci tohoto kurzu se už nikdy nebudete dívat na svět stejně jako doposud, bez ohledu na to, jaké byly vaše dosavadní zkušenosti!

Instruktor: Bryan Peterson / Monika Banas
Začátek kurzu: 3.3.2017
Více informací zde.

You keep shooting - foťte s námi!

www.PPSOP.cz

© Bryan Peterson

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.