10. 3. 2017

Tváří v tvář

ONLINE fotografický kurz zaměřený na focení portrétů - Tváří v tvář - fotografujeme portrét - začíná 7.4.2017! Instruktoři kurzu Scott Stulberg a Monika Banas se na vás již těší!



A děkujeme za zpětné vazby našich studentů:

Moc děkuji za skvělý kurz, určitě mi dal nejvíce ze všech fotokurzů, které jsem kdy absolvovala. Především děkuji za obsáhlé zpětné vazby, u těch se člověk asi nejvíce naučí. Podrobně jsem si tak několikrát přečítala nejen tu svou, ale i těch ostatních. Po každé lekci jsem se tak z "chyb" svých i ostatních studentů snažila vzít maximum a příště se jich vyvarovat, a to se myslím podařilo. A v případě pochvaly za povednou fotku to člověka moc potěší a začne si víc věřit. A to je přesně to, co jsem potřebovala, "nakopnout" a motivovat. Dali jste mi povzbuzení, že to jde, když se chce, a to i když nejsou zrovna ideální světelné podmínky. Donutili jste mě vstát a jít fotit, a to jsem přesně potřebovala. Ještě jednou díky a budu se těšit na další kurzy, nejlépe na Portréty II.
Tereza Píchová

Ďakujem za skvelý kurz. Bol to môj šiesty v poradí v PPSOP a som nadšená. Lekcie boli perfektne spracované s množstvom názorných ukážok tak, že sme sa od najjednoduchších zadaní postupne prepracovávali k ďalším výzvam. Počas celého kurzu výborne fungovalo fórum, kde Monika promptne reagovala na každú otázku. Po prvom zadaní som sa dosť obávala spätnej väzby, ale moje obavy sa čoskoro rozplynuli. Nebolo fotografie, kde by Scotty nenašiel nejaké pozitívum. Na druhej strane vedel ohľaduplne poukázať aj na nedostatky a navrhnúť riešenie, ako sa ich v budúcnosti vyvarovať. Jeho motivujúce hodnotenie ma posúvalo dopredu a dávalo mi chuť do ďalšieho fotenia. Veľa mi dala aj možnosť sledovať práce ostatných účastníkov kurzu a ich hodnotení. Ako všetko dobré, aj kurz Tvárou v tvár preletel rýchlejšie, ako by som si priala. Ostáva mi len dúfať, že sa čoskoro dočkám aj jeho pokračovania. Už teraz som si istá, že bude rovnako excelentný.
Blanka Ulaherová

Blanko, úplně si to vystihla... podepisuji se pod tvůj příspěvek se vším všudy :-) ...že je Monika skvělá jsem již věděla z předchozího kurzu... Scotty byl úžasný a lekce bezvadné! Ovšem musím říct, že v tomto kurzu mě asi nejvíce nadchlo to, že mohu sledovat práce vás spolužáků... měli jste krásné fota, které si budu dlouho a ráda prohlížet :-) a pročítat komentáře našich skvělých instruktorů... Také moc moc moc děkuji za přípravu tak skvělého kurzu!
Zuzana Šinoglová

Milá Moni a Scotty, 
už jednou jsem psala hodnocení na vaše kurzy a mám pocit, že ani nedokážu písemně vyjádřit, jak moc jsem z kurzů nadšená. Všechno bylo naprosto dokonale připravené, lekce udělané záživně a čtivě, zpětné vazby suprové, no prostě já nemám naprosto nic, na co bych si mohla stěžovat. Nebo vlastně mám... není tu Zoči voči II. a další kurzy, na které bych ráda navázala :-))) Takže Bryane, halóóó, my bychom rádi nějaké další kurzy :-)))
A hlavně vám řeknu, že jenom díky vám mám zas pár fotek do rodinného alba navíc, opět jste mě dokopali jít ven a něco udělat a proto bych potřebovala takový kopání do zadnice častějš :-))). 
Tak ještě jednou jedno obrovské díííííky!!
Lucka Zavadilová

Moniko, Scotty máte prima práci, fotit je báječné a ve "volném" čase děláte radost mnoha příznivcům fotografie, vše bylo báječně zpracované a díky za zhodnocení fotografií, je to velmi inspirativní a obohacující!!! Absolvovala jsem první kurz a moc se mi líbil, už jsem dala několika kamarádům odkaz, připravte se na "nával" nových posluchačů :) Děkuji.
Luca Jeníková

Aj ja musím poďakovat Monike a Scottymu za skvelý kurz, spätné väzby, rady, všetko bolo bez chyby. Veľmi veľa som sa naučila, konečne moje fotky ako tak vyzerajú a to vďaka vám Moni a Scotty. Takže este raz veľké ďakujem.
Martina Fuseková

Já se teď nestačím divit, jaké fotky mi z té mé "pětistovky" vylezly. Nic takového jsem nikdy nedokázal vyfotit! 
Díky Scotte, díky Moniko, díky kolegyně a kolegové, za krásný kurz a atmosféru.
Saša Langer


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.