30. 4. 2017

Jarní fotopůlmaraton P52/2017 - již brzy!

Vzhledem k oblíbenosti a hojné účasti jsme se rozhodli opět zorganizovat v rámci Facebook skupiny Fotoprojekt 52 Jarní fotopůlmaraton

A o čem že tato fotografická akce je? O víkendové fotografické výzvě! V průběhu května / mája bude na FB stránce skupiny FOTOPROJEKT 52 | PPSOP.cz vyhlášeno 8 fotografických témat a bude jen na vás, jak je zpracujete. Na nafocení všech osmi témat budete mít celý víkend. Vaše fotografie poté vložíte do fotografické Facobook skupiny jako samostatné album s popisem, na které téma byla jaká fotografie nafocena. Pro vkládání fotografií je nutné být členem skupiny, pokud ještě nejste, stačí se přihlásit zde a počkat na schválení administrátorů. Přesné datum, zvolený víkend, kdy se akce bude konat, uveřejníme ve fotografické skupině již brzy. Sledujte nás i nadále!

Ohlédnutí za minulým ročníkem (Podzimním fotopůlmaratonem 2016) ZDE

Fotopůlmaraton administrátorsky vedou instruktoři PPSOP.cz Patrik Banas (kurzy Naučte se exponovat kreativně 1 a 2, Záhada blesku odhalena, Naučte se fotografovat detail kreativně) a Monika Banas (kurzy Naučte se exponovat kreativně 1, Naučte se vidět a komponovat kreativně a Tváří v tvář - fotografujeme portrét).

Monika s Patrikem se v loňském roce dokonce i osobně do Jarního fotopůlmaratonu se svými fotoaparáty/mobily zapojili...

© Monika a Patrik Banas / téma ZDROJ SVETLA

© Monika a Patrik Banas / téma DÚHOVÝ

© Monika a Patrik Banas / téma KAM AJ KRÁLI CHODIA PEŠO

© Monika a Patrik Banas / téma SO ZAŽMÚRENÝMI OČAMI

© Monika a Patrik Banas / téma ZOO V MESTE

© Monika a Patrik Banas / téma KRÁSA ŠKAREDÉHO

© Monika a Patrik Banas / téma ON/OFF

© Monika a Patrik Banas / téma ŽENA

MÁME NAROZENINY! A dárek dostanete vy! Naše kurzy se slevou 25%! Časově limitovaná akce! Při platbě kurzu zadejte v nákupním košíku slevový kód "GIFT25". Nabídka platí do 05.05.2017.Více info ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.