6. 4. 2017

Soutěžní téma na měsíc DUBEN / APRÍL 2017

Přinášíme vám nové soutěžní fotografické téma! 
Téma na měsíc DUBEN / APRÍL 2017 zní 

"IZOLACE OBJEKTU (nízká hloubka ostrosti)"

Jsme si jistí, že nám ukážete skvělé záběry. Těšíme se, neváhejte a nahrajte nám svoje fotografie. Fotky prosíme vkládejte přímo na Facebook stránku PPSOP do neděle 30.4. 2017 v počtu 1-3 a dostaňte se do výběru BEST OF APRIL! Nejlepší záběry do užšího kola a následné vítězné fotografie (1., 2. a 3. místo a Čestné uznání/Honorable mentions) vyberou Monika Banas a Patrik Banasinstruktoři kurzu, ve kterém téma izolace objektu - monotématická fotografie - je součástí zadání v jedné z lekcí. Řeč je o kurzu  NAUČTE SE EXPONOVAT KREATIVNĚ 1 , nejúspěšnější online fotokurz na Internetu, který opět otevíráme v pátek 5.5.2017. A POZOR - aktuálně možno zakoupit s narozeninovou SLEVOU 25%! Více info ZDE.

Ale zpět k soutěži - autor nej záběru od nás zároveň dostane knihu o fotografovaní od Bryana Petersona a POZOR - i dárkový certifikát na 50% slevu z jakéhokoliv našeho kurzu!*

Těšíme se na fotky,


© Monika Banas

* slevu není možné kombinovat s jinými slevami, platnost kupónu je 1 rok a platí jednorázově při zakoupení 1 kurzu. Pokud kupón neplánuje využít výherce, je ho možné darovat jiné osobě.
UPOZORNĚNÍ! Výhru je možné nárokovat do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže na daný měsíc, pokud se výherce do té doby neozve, výhra propadne.

NEPŘEHLÉDNĚTE!!!
Věnujte prosím pozornost našim PRAVIDLŮM VKLÁDÁNÍ FOTOGRAFIÍ.

You keep shooting!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.