31. 7. 2017

DO DNEŠNÍ PŮLNOCI: "EARLY BIRD" sleva!


Nenechte si ujít poslední příležitost získání vstupenky na přednášku Bryana Petersona NAUČTE SE VIDĚT KREATIVNĚ, která se uskuteční 12.9.2017 v Praze, za zvýhodněnou cenu!

Již jen do dnešní půlnoci máte šanci zakoupit vstupenku v předprodeji se speciální "early bird" slevou! Vstupenku na akci je nutné zakoupit ONLINE předem ZDE

Cena předprodej do 31.7.: 25 USD (cca 590 Kč + poplatek za transakci)
Běžné vstupné na přednášku: 35 USD (cca 790 Kč + poplatek za transakci)


V průběhu 2 hodinové přednášky vás Bryan provede světem barev, linií, dalších prvků designu, zasvětí vás do tajemství kreativní expozice a správného načasování pro zachycení působivých fotografií.

Součástí přednášky bude prostor pro kladení otázek z publika, můžete se tak zeptat na vše, co vás zajímá. Po skončení přednášky Bryan rád setrvá v kruhu svých milých kolegů fotografů a bude následovat autogramiáda.
Přednáška bude v angličtině se simultánním překladem do slovenštiny, o který se postará Bryanův dlouholetý přítel, spolupracovník a nadšený fotograf Patrik Banas, přesnost překladu, včetně fotografické terminologie, bude tak zaručena.

Nenechte si ujít jedinečnou možnost osobně potkat světoznámého fotografa a autora knižních bestsellerů, podle kterých se naučily fotit milióny lidí!

Více info ZDE nebo také na www.facebook.com/ppsopcz - přidejte se k nám!

V případě jakýchkoliv dotazů k pořádané akci nám můžete kdykoliv napsat na náš email - info@ppsop.cz, případně nám v pracovní dny v čase od 17.00 - 20.00 zavolat na tel.: 735 210 730. Rádi poradíme a na vaše dotazy zodpovíme!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.