9. 7. 2017

Na tom pražským mostě...

...Rozmarýnka sice neroste, ale za to se na pražském mostě dnes slaví výročí 660 let od započetí jeho stavby. Řeč je samozřejmě o Karlově mostě, nejstarším kamenném mostě přes řeku Vltavu, který nechal postavit Karel IV. místo původního Juditina mostu zničeného povodněmi. Položení základního kamene se datuje k 9. červenci 1357proto dnes to výročí!

A protože v PPSOP.cz máme rádi výročí a rádi slavíme, zveme vás s našimi instruktory na prohlídku Karlova mostu. I přesto, že to naši instruktoři do Prahy mají lán cesty, několik fotografií s Karlovým mostem jsme v archivu našli. Věříme však, že vy se po Karlově mostě procházíte častěji a ve vašich archivech je fotek více. Podělte se o ně s námi a oslavme tak dnešní jubileum!

A také věříme, že se brzy dočkáme nových fotek Karlova mostu a Prahy našich instruktorů, neb v září se Bryan Peterson i Monika a Patrik Banas chystají do Prahy! Nenechte si ujít jedinečnou příležitost setkání a zakupte si vstupenku na přednášku BRYANA PETERSONA NAUČTE SE VIDĚT KREATIVNĚ, která se bude konat 12.9. v Praze. A pozor - do konce července speciální předprodejní sleva! Více info ZDE

© Patrik Banas

© Bryan Peterson

© Patrik Banas

© Bryan Peterson

© Patrik Banas

© Bryan Peterson

© Patrik Banas

© Bryan Peterson

© Bryan Peterson




Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.