16. 7. 2017

Téma fotoprojektu 52 - NA ZEMI /po čem šlapeme/ (28/52)

Zamýšleli jste se někdy nad tím, po čem šlapeme? Někdo v botách, někdo bos, někdo zlehka, někdo dupe, jak kdyby vstoupil do roje vos. Někdo chodí po horách, někdo po náměstí, nejdůležitější ze všeho však je - nešlapat si po vlastním štěstí. A abychom si po něm nešlapali, tak se aspoň tento týden budeme dívat hezky pěkně na zem a budeme pozorovat, po čem že to vlastně šlapeme! A hezky pěkně to i zdokumentujeme a splníme tak již dvacáté osmé téma FOTOPROJEKTU 52, které zní "NA ZEMI (po čem šlapeme)".

Ilustrační fotky jsou tentokrát z archivu BRYANA PETERSONA, našeho zakladatele, instruktora a fotografa, který je znám svým citem pro barvu a tím, že vidí nevšední kreativní kompozice, třeba i na zemi.


A mimochodem - již brzy vás to může také osobně naučit! BRYAN totiž PŘIJEDE DO PRAHY, aby se o své fotografické zkušenosti podělil. Nenechte si ujít příležitost osobního setkání a přijďte na přednášku NAUČTE SE VIDĚT KREATIVNĚ, která se bude konat 12.9.2017 v Praze! Vstupenky pouze online, zakoupit můžete ZDE. Překlad zajištěn! A POZOR, speciální slevová cena jen do 31.7.!

You keep shooting!














Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.