5. 9. 2017

Přednáška a setkání s Bryanem Petersonem - kompletní program

Máme pro vás skvělou zprávu - famózní celosvětově uznávaný fotograf Bryan Peterson je v Praze! Svou návštěvu v Čechách zakončí přednáškou NAUČTE SE VIDĚT KREATIVNĚ, která se bude konat ode dneška přesně za týden! Vstupenky jsou stále v prodeji, tak neváhejte, srdečně vás zveme, určitě to bude stát za to! Prodej vstupenek ZDE.

© Bryan Peterson


KDY: úterý 12.9.2017 v 18:30 hod
KDE: MC Dlabačov, Bělohorská 24, Praha 6 – Břevnov

PROGRAM
17:30  - bude otevřen vstup na přednášku pro veřejnost
Při vstupu bude nutné předložit platnou vstupenku. 
Vstupenku na akci je nutné zakoupit předem ZDE. Zakoupenou online vstupenku si nezapomeňte doma vytisknout a donést s sebou. Elektronická verze (například na mobilu) bude také akceptovatelná, ale doporučujeme vytištěnou verzi.
Prodej vstupenek přímo od organizátorů přednášky na místě NEBUDE možný. Vstupenku je ale možné zakoupit např. z mobilu (a s platební kartou) ještě i před vstupem. Vstupenka tak bude ihned akceptovatelná.

Před přednáškou budou k dispozici prostory foyer, kde bude otevřená kavárna nabízející teplé a studené nápoje a také zde budou prezentovat své výrobky a služby partneři přednášky:

Vydavatelství Zoner Press - bude prezentovat a prodávat fotografickou literaturu za akční ceny, připravené speciálně pro účastníky akce. K prodeji zde budou převážně knihy od Bryana Petersona, které vyšly v českém jazyce ve Vydavatelství Zoner Press.

Zoner photo studio - představí zcela nový upgrade softwaru Zoner Photo Studio X. Bude možnost vyzkoušet si nové funkce (světově unikátní retušovací štětec, střih videa či vrstvy úprav). Na místě bude i možnost si software zakoupit za speciální přednáškovou cenu 699 Kč (sleva 40% z původních 1188 Kč) a zeptat se na cokoli ohledně Zoneru a ZPS.

Megapixel - zástupci našeho partnera Megapixel budou k dispozici pro vaše dotazy ohledně novinek ve fototechnice.

18:30 - začátek přednášky
Prosíme, přijďte včas, ať pozdním příchodem nerušíte průběh přednášky, děkujeme.

18:30 - 20:30 - přednáška
Během dvouhodinové přednášky Bryan objasní, proč některé fotografie zaujmou diváka více než jiné a prozradí, jak se naučit vidět a fotografovat kreativně. Těšit se můžete na množství dechberoucích záběrů, na příběhy, jak fotografie vznikly, dozvíte se jedinečné a praktické rady, jak rozšířit své fotografické možnosti a obzory. Bryan vás provede světem barev, linií, dalších prvků designu, zasvětí vás do tajemství kreativní expozice a správného načasování pro zachycení působivých fotografií. 

Fotografie budou profesionálně promítané ve vysoké kvalitě na velké plátno, abychom si záběry všichni užili.

V závěru přednášky bude prostor pro otázky z publika.

Přednáška bude v angličtině se simultánním překladem do slovenštiny, o který se postará Bryanův dlouholetý přítel, spolupracovník a nadšený fotograf Patrik Banas. Přesnost překladu, včetně fotografické terminologie, bude tak zaručena.


20:15 - zpětné vazby k vybraným fotografiím fanoušků FB stránky PPSOP.cz
Bryan bude komentovat vybrané fotografie od lidí zapojených do naší Facebook-ové výzvy, která bude brzy vyhlášena. Šanci získat zpětnou vazbu k vašim fotografiím tak máte i vy, sledujte nás ZDE.

20:25 - losování vítězů Bryanovy knižní novinky
Bryanova nová kniha s názvem "UNDERSTANDING COLOR IN PHOTOGRAPHY: Using Color, Composition, Exposure to Create Vivid Photos" je zatím k sehnání jen v Americe v anglické verzi. Na přednášce bude publikace k nahlédnutí a co víc - 3 náhodně vybraní účastníci přednášky si podepsanou knihu od Bryana odnesou domů!


20:30 - konec přednášky

20:30 - 21:00 - autogramiáda Bryana Petersona
Pokud si doneste své knihy, případně si je zakoupíte přímo na místě na stánku Vydavatelství Zoner Press, můžete si je nechat od Bryana podepsat. Bryan se s vámi také rád osobně pozdraví a třeba i vyfotí. 




Více info ZDE nebo také na www.facebook.com/ppsopcz - přidejte se k nám!

V případě jakýchkoliv dotazů k pořádané akci nám můžete kdykoliv napsat na náš email - info@ppsop.cz, případně nám v pracovní dny v čase od 17.00 - 20.00 zavolat na tel.: 735 210 730. Rádi poradíme a na vaše dotazy zodpovíme!

Těšíme se na vás!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.