22. 12. 2017

Adventní kalendář 2017 - 22/24

Otevíráme dvacáté druhé okénko adventního kalendáře, ve kterém postupně odkrýváme fotografie od studentů naší školy nafocené během online kurzů v roce 2017!



Autor fotografie: Zuzana Vaňková
Instruktoři kurzu: Patrik Banas/Monika Banas
Garant kurzu: Bryan Peterson

Zpětná vazba instruktorů (ukázka):
V této lekci jste si měli hrát s rychlostí uzávěrky. Měli jste si zkusit krátké časy na zmrazení akce a také ty delší - a to za využití techniky panning. A jsme rádi, že sis vyzkoušela obě techniky. Zmrazení pohybu je většinou trochu jednodušší, protože při panningu to chce více zkušeností a tréninku a pohyb s fotoaparátem nacvičit, ale tobě se to podařilo velmi dobře. Podle nás je to výborný panning. Jeho tvář je ostrá a to je nejdůležitější. Samozřejmě na nožičkách a ručičkách je vidět rozostření, protože kromě toho, že utíkal, také ručičkami hýbal, takže se pohyb zdvojnásobil, ale to vůbec nevadí. Panning je metoda zachycení pohybu, takže je to v pořádku. Kompozičně to nemá chybu. Velmi nás to těší, protože si všímáme, že si už na takovéto věci začínáte dávat pozor a nemusíme to komentovat tolik jako třeba na začátku našeho kurzu. Další věc, kterou bychom tu rádi pochválili, je ... 

A mimochodem, vánoční slevová akce pokračuje, momentálně je možné zakoupit všechny naše online kurzy na rok 2018 se slevou 15 %. ALE POZOR - DNES NAPOSLEDY!více info ZDE!


Harmonogram našich kurzů na první půlrok roku 2018 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.