8. 12. 2017

Adventní kalendář 2017 - 8/24

Otevíráme osmé okénko našeho adventního kalendáře, ve kterém odkrýváme výběr 24 fotografií od studentů naší školy nafocené během našich online kurzů v roce 2017!




Autor fotografie: Olga Schweiger
Instruktoři kurzu: Patrik Banas/Monika Banas

Komentář autora fotografie:
Proč tato fotka? Ostré oko, je to jedna z mých nejvydařenějších fotek, kde jsem stihla jazyk :)
Nižší f číslo nebylo možné.

Zpětná vazba instruktorů (ukázka):
Na splnenie tohoto zadania si si vybrala pekný objekt, zároveň na začiatok nie úplne jednoduchý, pretože nie je úplne ľahké získať naozaj peknú fotku koňa, z dobrého uhla, zviera sa hýbe ... a navyše v tomto prípade je tu aj celkom veľký kontrast medzi ním, keďže je biely a tmavým pozadím, ale zvládla si to, tvoja expozícia je perfektná, tvoje nastavenie - vidíme, že si išla naozaj hore s ISO, ale nerobí to tu žiadny problém, naopak, bola to z tvojej strany dobrá práca, pretože sa ti tým podarilo dostať rýchlosť uzávierky aspoň na tých 1/125s, čím si zároveň dosiahla, že môžeš pohodlne fotiť z ruky a ...


A pokud se také po nějakém kurzu poohlížíte, chtěli byste nějaký absolvovat, pak vám jistě udělá radost naše VELKÁ VÁNOČNÍ SLEVOVÁ AKCE - 25 % na všechny naše kurzy. Stačí, když přímo při platbě kurzu nebo dárkového poukazu použijte kupón GIFT25. Platí od 1.12.2017 - 15.12.2017! Více info zde.

Harmonogram našich kurzů na první půlrok roku 2018 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!

P.S.: Děkujeme za společně strávený čas a souhlas se zveřejněním skvělé fotografie!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.