9. 12. 2017

Adventní kalendář 2017 - 9/24

Otevíráme deváté okénko našeho adventního kalendáře, ve kterém postupně odkrýváme výběr 24 fotografií od studentů naší školy nafocené během kurzů v roce 2017!





Autor fotografie: Mária Ševecová
Instruktoři kurzu: Bryan Peterson / Patrik Banas

Komentář autora fotografie:
OV 105 medzikrúžok 36 mm. Kvapky, olej, voda na skle, farebný papier, krásna zábava. Len sa rozhodnúť čo vybrať. Rozhodla som sa pre farby a stovky malých planétiek letiacich vesmírom.

Zpětná vazba instruktorů (ukázka):
Toto zadanie tejto lekcie nazývame tak interne "kuchynské", pretože od vás chceme, aby ste práve tam hľadali veci, ktoré v detaile vyzerajú úplne inak, ako bežne, pretože detaily nie sú len o fotení rastlín! A základom pre tento záber nie je len nájsť v kuchyni olej a vodu, ale aj nejaký zdroj farieb a odrazy... a máme taký pocit, že v tom nás už asi poznáš, lebo my obaja sme "na farby" a keď vidíme niečo takto farebné, hneď sa nám to páči ešte o trochu viac, tak sme radi, že ten náš entuziazmus pre farby prešiel aj na teba. Je evidentné, že ...


A pokud se také po nějakém kurzu poohlížíte, chtěli byste nějaký absolvovat, pak vám jistě udělá radost naše VELKÁ VÁNOČNÍ SLEVOVÁ AKCE - 25 % na všechny naše kurzy. Stačí, když přímo při platbě kurzu nebo dárkového poukazu použijte kupón GIFT25. Platí od 1.12.2017 - 15.12.2017! Více info zde.

Harmonogram našich kurzů na první půlrok roku 2018 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!

P.S.: Děkujeme za společně strávený čas a souhlas se zveřejněním skvělé fotografie!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.