24. 1. 2018

Březen... za katedru vlezem!

Po delší zimní pauze se v březnu naši instruktoři opět vrací "za katedru"!

Hledáte jasné a výstižné fotografické vzdělávání, bez veškeré té "technické hantýrky"? Tak se určitě budete chtít přidat k nám! Hledáte smysluplnou zpětnou vazbu k vašim záběrům, která přijde ve správném čase? Tak se určitě budete chtít přidat k nám! Hledáte místo, kde nebudete ve stresu a prostředí, kde vás budou brát takového, jaký jste? Tak se určitě budete chtít přidat k nám! Hledáte kurzy, kde kreativní myšlení je nejen vítané, ale dokonce i podporované? Tak to jste na správném místě a rozhodně se musíte přidat k nám!

Nikde jinde není snaha získat perfektní záběr zábavnější, víc podnětná a víc ceněná jako právě zde u nás, ve Škole Perfektní Fotografie. A co se týká vašeho plánovaného fotografického úspěchu, tak vězte, že všichni naši instruktoři sdílejí ten samý závazek: zklamat vás nepřipadá v úvahu!

Naše fotografické online kurzy jsou jedinečné pro svůj vzdělávací koncept. Každý týden se otevře daná lekce kurzu, ve které vás budeme inspirovat dobrými příklady. Dodáme vám zadání a vy nám následně nahrajete vaše fotografie, na které dostanete férovou zpětnou vazbu od instruktorů kurzu. Principy vzdělávání v PPSOP jsou stále stejné!

ZAČÍNÁME V PÁTEK 2.3.2018 a otvíráme tyto ONLINE KURZY:


instruktoři: Patrik a Monika Banas, autor a garant kurzu Bryan F. Peterson

objednávejte ZDE

Nepochybně nejoblíbenější fotokurz online! Jeho části jsou vytvořené na základě celosvětově velmi úspěšné Bryanovy knihy Naučte se exponovat kreativně. 



Instruktoři: Scott Stulberg a Monika Banas

objednávejte ZDE

Lidská tvář je nejfotografovanějším objektem na celé planetě. Ale vyjádřit ve fotografii podstatu člověka a jeho osobnost vyžaduje řadu znalostí. Poznejte svůj objekt, abyste věděli, jak dosáhnout správné nálady a vytvořte fotografie, které zanechají hluboký dojem. 



Instruktoři: Miro Pfliegel a Lubo Slunský

objednávejte ZDE

Objevte skutečnou krajinářskou fotografii! Interaktivní kurz - zadání se mění podle ročního období!
Více informací o kurze naleznete zde.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.