3. 1. 2018

Soutěžní téma na měsíc ŘÍJEN / OKTÓBER 2017 - vyhodnocení

Přinášíme nejlepší záběry za měsíc říjen / október - BEST SHOTS OF OCTOBER 2017 - na téma "ORANŽOVÁ" Z vašich 144 záběrů, které jste nám vložili naši Facebook stránku, jsme do finále vybrali 25... a tu jsou vítězné fotografie!

Nejlepší z nich vybíral a hodnotil BRYAN PETERSON - zakladatel, fotograf a instruktor online Školy Perfektní Fotografie PPSOP.cz a garant našich kurzů. Naše portfolio a harmonogram pro první půlrok 2018 naleznete ZDE.

A POZOR - přivítejte rok 2018 se slevou! Užijte si "opět sladkých osmnáct"! Všechny naše online kurzy TEĎ S 18% SLEVOU. Při platbě zadejte v nákupním košíku slevový kód "SWEET18". Nabídka platí do 18.1.2018! Zakoupit kurz můžete ZDE!

Děkujeme všem za účast v soutěži a vítězům gratulujeme!


I. MÍSTO - VERONIKA VERU PILAŘOVÁ
Toto nie je jednoduché nafotiť, nakoľko ryby sú neustále v pohybe, ale toto je super ostré a k tomu tá kompozícia vyplňujúca celý rám fotografie! Páči sa mi to. 
This is not an easy shot to do as the fish are one move yet this is sharp as a tack and a frame filling composition too! Love it.
(c) Veronika Veru Pilařová

II. MÍSTO - ROBERT VÁVERKA
Toto je výborná práca s oceľovou drátenkou (si myslím) - skvelá kompozícia a taktiež perfektná expozícia.
Great work here with steel wool I am guessing - a wonderful composition and an equally perfect exposure.
(c) Robert Váverka

III. MÍSTO - DAGMAR FILA
Ako by sa nám mohol nepáčiť tento lampáš - tobolka so semienkom v kontraste s čiernou. Ďalší dôkaz, že čierna je skvelá voľba, ak chceme dosiahnuť kontrast!
How can we not like orange ‘lantern’ seed pod against the contrast of black. Further proof that black is a wonderful color choice for contrast!
(c) Dagmar Fila

ČESTNÉ UZNÁNÍ:
(c) Iva Ullrichová
(c) Libuše Zabralová
(c) Dáša Sládková Petrovičová


A POZOR - NEPŘEHLÉDNĚTE - Prosíme výherce soutěže (autora fotografie na 1. místě), aby nás kontaktoval na mail info@ppsop.cz, výhru je možné uplatnit do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže. Děkujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.