13. 2. 2018

Zpětné vazby - výzva!

Jedním z podstatných pilířů vzdělávání ve Škole Perfektní Fotografie je zpětná vazba. A dle ohlasů studentů je to mimo jiné hodnotný komentář instruktorů kurzu k fotografiím, co naše online kurzy dělá něčím jiným a přínosnějším oproti standardním online kurzům. 

A proto s novým rokem přichází nová výzva - možnost získat k jakékoliv vaší fotografii hodnotný komentář našich instruktorů. Pokud o takovou nabídku máte zájem, sledujte naší FACEBOOK-ovou stránku, kde jsme již možnost o zapojení se do výzvy vyhlásili a vyhlašovat budeme.

Neváhejte a vložte fotku na FACEBOOK-ovou stránku do komentáře pod příspěvek s výzvou. Fotografii opatřete hatstag-em #feedbackppsop a připište technické údaje a případný stručný komentář. Ze všech zúčastněných následně instruktoři některé fotografie vyberou a poskytnou k nim férovou zpětnou vazbu. Okomentované fotografie posléze uveřejníme zde na blogu. 

A proto... máte-li zájem a naše NOVINKA vás oslovila... sledujte nás i nadále!

...  you keep shooting!

© Scott Stulberg


pozn. Účastí dává autor souhlas s použitím/publikováním své fotografie i jména na webu, blogu a dalších sociálních/promo sítích PPSOP.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.