22. 4. 2018

Poslední příležitost - narozeninová SLEVA 16 % už jen dnes!

Před šesti lety jsme otevřeli náš první PPSOP.cz kurz. A když se ohlédneme za sebe, vidíme stovky nadšených fotografů, tisíce skvělých záběrů a zpětných vazeb, dlouhé diskuse v našich fórech, ... Ale i Fotoprojekt 52, osobní setkávání, Bryanovu přednášku v Praze, ... Zkrátka zažili jsme toho dost, ale určitě ještě zvládneme víc! Čekáme i na vás, přidejte se k nám do kurzů a poznejte náš jedinečný vzdělávací přístup.

Užívejte si focení s námi - nyní s narozeninovou 16% slevou na všechny naše ONLINE kurzy! Stačí, když při nákupu kurzu zadáte slevový kód "PARTY16".

POZOR! - Sleva* platí už jen dnes!




instruktoři: Patrik a Monika Banas, autor a garant kurzu Bryan F. Peterson

Nepochybně nejoblíbenější fotokurz online! Jeho části jsou vytvořené na základě celosvětově velmi úspěšné Bryanovy knihy Naučte se exponovat kreativně. 
Otevíráme: 4.5. 2018



instruktoři: Patrik a Monika Banas, autor a garant kurzu Bryan F. Peterson

Pokračování našeho nejúspěšnějšího kurzu - další skvělé témata a techniky, díky kterým bude pro vás kreativní správná expozice naprostou hračkou! 
Otevíráme: 1.6. 2018. 



instruktoři: Bryan F. Peterson a Patrik Banas

Výjimečný svět skutečně zblízka! 
Otevíráme: 4.5. 2018



Instruktoři: Scott Stulberg a Monika Banas

Lidská tvář je nejfotografovanějším objektem na celé planetě. Ale vyjádřit ve fotografii podstatu člověka a jeho osobnost vyžaduje řadu znalostí. Poznejte svůj objekt, abyste věděli, jak dosáhnout správné nálady a vytvořte fotografie, které zanechají hluboký dojem. 
Otevíráme: podzim 2018.



Instruktoři: Bryan F. Peterson a Monika Banas

Plný inspirace a výzev! Odhalte svět plný prvků designu a působivé kompozice. 
Otevíráme: podzim 2018



Instruktoři: Bryan F. Peterson a Patrik Banas

Často se stává, že máme dostatek světla, ale bohužel ne vždy, když ho potřebujeme a tam, kde ho chceme. Naštěstí je externí blesk vždy po ruce. 
Otevíráme: podzim 2018



Instruktoři: Lubo Slunský a Patrik Banas

Objevte skutečnou krajinářskou fotografii! Interaktivní kurz - zadání se mění podle ročního období! Otevíráme: podzim 2018



* Slevu není možné uplatnit dodatečně nebo zpětně. Není možné vyplatit v hotovosti. Počet dárkových certifikátů zakoupených se slevovým kódem není limitovaný a platnost poukazu je do konce roku 2018 - sleva tedy platí pouze na kurzy otevírané v roce 2018.

PPSOP.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.