3. 5. 2018

Představujeme nový kurz v našem portfóliu!

A je to tu! Slibovaná novinka v našem portfóliu online kurzů!



instruktoři: Monika a Patrik Banas 

délka kurzu: 4 + 1 týdny
Otevíráme: 1.6. 2018

Květy jsou dokonalým a vděčným fotografickým objektem. Je to pochopitelné a to z mnoha důvodů: už na první pohled jsou fotogenické, zajímavé, plné barev, odlišností a můžete je najít prakticky všude. A navíc - květy neodmlouvají, neutíkají a když nefouká opravdu velký vítr, při focení i spolupracují! Zkrátka, květy jsou modelky, které rády pózují! Myslíme, že každý s fotoaparátem v ruce čas od času nafotí nějaký ten květ nebo list, nedá se tomu prostě odolat.

V tomto kurzu však nebudeme fotografovat jen květy jako takové, ale floru všeobecně a tak pokud rádi floru fotografujete, tento kurz je tu právě pro vás. Naučíte se v něm jak využívat přirozené světlo a vytvořit si dobré světelné podmínky pro focení květin venku ale i uvnitř, jak na kompozici, ať už to budou různá kompoziční pravidla ale i to, jak a kdy je porušit, naučíte se jak při focení flory co nejlépe využít vaši současnou fotovýbavu, jak izolovat své objekty a jako celkově pracovat s pozadím, ať už využít přirozené pozadí nebo si vytvořit vlastní, jak fotit na bílém i na černém a mnoho, mnoho dalšího! Ať už jste ve focení květů začátečníci či pokročilí, věříme, že vám ukážeme mnohé zajímavé a originální nápady a nainspirujeme vás k focení flory.

Kurz obsahuje i mnoho tipů na různé (tradiční i netradiční) fototechniky a mnoho triků, které můžete využít, aby vaše fotografie flory “vystupovaly z davu” a průměru.



NEPŘEHLÉDNĚTE!

Pokud máte zájem se do tohoto nového kurzu zapsat a už jste u nás nějaký kurz absolvovali a ohodnotili nás na Facebook-ové stránce, nabízíme vám malý dárek ve formě 10% slevy! Napište si o slevový kód na info@ppsop.cz! 

A POZOR - kdo si u nás tento nový online kurz zakoupí úplně jako první, získá navíc knihu o fotografování od Bryana Petersona i s podpisem! Ano, tak moc vás máme rádi... a nejen v máji ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.