6. 5. 2018

Soutěžní téma na měsíc KVĚTEN / MÁJ 2018

Přinášíme další soutěžní fotografické téma. V měsíci květnu si to tu hezky pěkně provoníme, protože téma na měsíc KVĚTEN / MÁJ 2018 zní: 

"KVĚTY 100x JINAK"!

Fotografie v počtu 1-3 vkládejte na Facebook-ovou stránku PPSOP do neděle 3.6.2018 (uzávěrka soutěže je v tento den o půlnoci) a dostaňte se do výběru BEST OF MAY 2018!

Nejlepší záběry do užšího kola a následné vítězné fotografie (1., 2. a 3. místo a Čestné uznání/Honorable mentions) vyberou Monika a Patrik Banas - instruktoři online kurzu FOTOGRAFUJEME FLORU, který je letošní NOVINKOU v našem portfóliu online kurzů a který poprvé otevíráme 1.6.2018Více info ZDE!

Autor nejlepšího záběru získá knihu o fotografovaní od Bryana Petersona i s jeho podpisem!

Velmi se těšíme na soutěžní fotografie!

© Monika Banas


UPOZORNĚNÍ!
Jelikož se poslední dobou velmi často opakují fotky vložené do soutěže, chtěli bychom upozornit, že fotky, které již v naší soutěži byly (byť vložené na jiné téma), budou ze soutěže automaticky vyřazeny. Děkujeme za respektování pravidel. Více info o pravidlech vkládání fotografií ZDE.
Výhru je možné nárokovat do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže na daný měsíc, pokud se výherce do té doby neozve, výhra propadne. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.