19. 6. 2018

Léto 2018 v PPSOP.cz

Léto se nezadržitelně blíží, tak je na čase vás informovat o prázdninovém režimu v ONLINE Škole Perfektní Fotografie. V měsících červenec/srpen si budeme užívat fotografické prázdniny, nejsou vypsané žádné kurzy, ale na sociálních sítích a tu na blogu budeme, připojeni totiž můžeme být i od bazénu ;) A budeme rádi, když budete připojeni i vy a budete s námi sdílet fotky z cest!

Prázdninové info:

* Naše ONLINE fotokurzy budeme otvírat opět na podzim 2018 v měsících září, říjen a listopad. Harmonogram kurzů najdete ZDE- těšíme se na vás! A pošeptáme vám tajemství - chystá se nový kurz ;)

* I o prázdninách se můžete vždy v pondělí těšit na citát týdne

* Naše měsíční fotosoutěže budou běžet i v letních měsících, na červenec/srpen bude vyhlášeno společné fotografické soutěžní téma a to krajinářské, jeho konkrétní znění uveřejníme na začátku července. V průběhu prázdnin se také dozvíte výsledky již uplynulých soutěží, jejichž hodnocení vám ještě dlužíme.

* Pravidelná týdenní témata Fotoprojektu 52 budou i nadále uveřejňována ve skupině Fotoprojekt52.

* I přes prázdniny s námi můžete sdílet vášeň k fotografování a podělit se o fotky z cest v naší facebook-ové fotografické skupině Fotoskupina PPSOP.cz.

O prázdninách jsme vám plně k dispozici tu na našem blogu, na naší Facebook stránce, na naší hlavní stránce www.PPSOP.cz a na naší mailové adrese info@ppsop.cz 

No a také se můžete přihlásit k odběru našich pravidelně nepravidelných mailových Fototipů zdarma!

Užívejte léto!

www.PPSOP.cz

© Scott Stulberg

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.