18. 7. 2018

NOVINKA v našem portfóliu kurzů!

Po letošním novém online kurzu Fotografujeme floru, který zdá se má zatím velmi pozitivní ohlasy, pro vás chystáme další novinku v portfóliu online kurzů


instruktoři: Bryan F. Peterson a Patrik Banas 

délka kurzu: 4 týdny
Otevíráme: 9.11.2018

Pokud znáte Bryanovu tvorbu, tak vám jistě neuniklo, že Bryan zbožňuje barvy. V tomto kurzu budete donekonečna odhalovat jak barevně VIDĚT, KOMPONOVAT a EXPONOVAT. 

Zjistíte, že barva ovlivňuje vaší mysl a pocity a pochopíte, proč je právě umístnění barev tak podstatné a důležité pro skvělou kompozici.
Barva je o pocitech a také o vnímání její celkové vizuální váhy. Tento kurz vám otevře oči, abyste uměli využívat barvy pro váš fotografický prospěch. Naučíte se důležitost zastoupení jednotlivých barev a dozvíte se, jak s nimi pracovat ve finálním výsledku a kompozici.


Pokud je barva něco, co prostě "nevidíte" nebo pokud chcete nahlédnout na barvu blíže, tak toto je kurz pro vás! Navždy vám změní pohled na barvy a bude vás inspirovat jak využít barvy v celkovém rozložení fotografie. 
No a navíc, Bryan se také podělí o jeho překvapivě lehké, ale přesto skryté tipy na následnou úpravu barev, abyste dosáhli výrazné efekty.

Bryanův nejnovější kurz v PPSOP.cz je připravený na základě jeho nejnovější knihy Naučte se používat barvu kreativně. 


Více informací o kurzu naleznete zde.

NEPŘEHLÉDNĚTE!
Pokud máte zájem se do tohoto nového kurzu zapsat a už jste u nás nějaký kurz absolvovali a ohodnotili nás na Facebook-ové stránce, nabízíme vám malý dárek ve formě 10% slevy! Napište si o slevový kód na info@ppsop.cz! 

A POZOR - kdo si u nás tento nový online kurz zakoupí úplně jako první, získá navíc Bryanovu knihu Naučte se používat barvu kreativně! A to se vyplatí! ;)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.