23. 9. 2018

Nejlepší záběry za měsíc ČERVENEC-SRPEN / JÚL-AUGUST 2018

Pokud sledujete naše pravidelné měsíční soutěže, jistě s napětím očekáváte vyhodnocení prázdninového soutěžního fotografického tématu. A tak přinášíme BEST OF JULY / AUGUST 2018 - nejlepší záběry za měsíce červenec/srpen na téma "ZLATÁ HODINKA V KRAJINĚ"! Soutěž vyhodnocoval Lubo Slunský, instruktor online kurzu Krajina kolem dokola, který opět budeme otevírat 5.10.2018. Více info ZDE

Výber zo súťaže Zlatá hodinka. K ostatným autorom niekoľko poznámok... Väčšina autorov nesplnila podmienky zlatej hodinky. Namiesto toho, aby využila mäkké zlatisté svetlo s dlhými tieňmi, fotila hlavne západy slnka, často s vypáleným slnečným kotúčom či „hviezdičkou“ atď. V kolekcii sú inak aj vydarené siluety (niektoré veľmi dobré), celý rad fotografií, ktoré radíme už do „modrej hodinky“ alebo fotografie, ktoré jednoducho nespĺňajú tému.
Pritom by často stačilo stačilo zmeniť nejakú maličkosť, napr. nepatrne zmeniť výrez a dostali by výborné fotografie do zlatej hodinky. Každopádne, tu sú finalisti :)

Lubo

Do finále postoupilo těchto 17 fotografií, řazeny jsou náhodně, bez pořadí, nejlepší z nich - 1., 2., 3. místo a čestné uznání vybere Lubo Slunský již brzy!

Gratulujeme postupujícím! 

© Jiri Cetkovsky
© Dagmar Fila
© Daša Sládková Petrovičová
© István Fülöp
© Iva Ullrichová
© Karol Važan
© Lenka Rondevaldová‎
© Ľuboš Houška
© Magda Novohradská
© Mária Pavúčková
© Markéta Maki Pištěková
© Michaela Purnoch
© Milan Konečný‎
© Olga Dvořáková
© Petr Mikulčák
© Petra Písařovicová
© Radoslav Vnenčák


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.