13. 10. 2018

Hledáme fotky do ADVENTNÍHO KALENDÁŘE!

Předpokládáme, že si užíváte krásného babího léta a nejspíš asi nemyslíte na to, že za 8 týdnů bude advent. My si také babí léto užíváme, nicméně už i tak trochu na advent myslíme, protože vymýšlíme, jak ho sobě i vám v online Škole Perfektní Fotografie zpestřit. A protože se v minulých letech ukázalo, že vás baví společné otevírání okének adventního ppsop kalendáře, rádi bychom tradici odpočítávání 24 dnů do Vánoc zrealizovali i letos. Avšak trochu jinak!

A proto - HLEDÁME FOTKY DO ADVETNÍHO KALENDÁŘE! 


Líbilo by se vám mít fotku v našem adventním kalendáři? Tak nám ji jednoduše pošlete* na mail advent@ppsop.cz! Fotky mohou být jakékoliv (netřeba vánoční). Ze všech vámi zaslaných fotografií následně vybereme 24 našemu oku nejlahodících a ty se postupně každý den objeví v letošním PPSOP adventním kalendáři. Autoři vybraných fotek tak získají nejen skvělý pocit (asi takový jako když otevřete okénko čokoládového kalendáře a místo jedné čokolády tam najdete dvě), ale i foto kredit tady u nás na blogu, na naší Facebook stránce a POZOR - i šanci zúčastnit se soutěže o VÁNOČNÍ DÁREK!

Těšíme se na vaše fotky!

PPSOP.cz


* Podmínky zpracování a ochrany osobních údajů: podmínkou je souhlas s uveřejněním této zpětní vazby na našem blogu a na naší FB stránce. Také souhlasíte se zasíláním newsletterů PPSOP.cz. Nepřejete-li si newslettery od nás odebírat, můžete se kdykoliv odhlásit.  O našich podmínkách zpracování a ochrany osobních údajů si můžete přečíst zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.