9. 10. 2018

Krajina - blesk⚡ - portréty!

Je tady podzim, což nám fotografům velmi vyhovuje! Aby ne, když se nabízí ideální podmínky na focení KRAJINY, která září barvami a na východ slunce netřeba vstávat příliš brzy, na západ zase netřeba dlouho čekat. Ale také je čas vyzkoušet, co dokáže váš externí BLESK, který pokud používáte jen tak, že ho nasadíte nahoru na fotoaparát, ochuzujete se o 90 % jeho potenciálu. A možná i konečně přišla ta správná chvíle, kdy nafotíte ty PORTRÉTY, které dlouho odkládáte nebo o kterých dlouho sníte. Toto všechno foťte s námi v našich říjnových/októbrových ONLINE kurzech, kde vám naši instruktoři poradí jak na to, vy si to následně se svými fotoaparáty vyzkoušíte a k vaším fotografiím dostanete hodnotnou zpětnou vazbu! Samozřejmostí je i OaO fórum (Otázky a Odpovědi). Kurzy již odstartovaly, přihlásit se však můžete ještě DNES - úterý 9.10., čekáme na vás! 


Instruktoři: Bryan F. Peterson a Patrik Banas

Často se stává, že máme dostatek světla, ale bohužel ne vždy, když ho potřebujeme a tam, kde ho chceme. Naštěstí je externí blesk vždy po ruce. 

Ukázky fotografií studentů nafocené v průběhu kurzu



Kurz jsme poupravili, lekce přeskládali do 4 týdnů, přidali bonusovou lekci a také SNÍŽILI CENU KURZU! A věřte, že jakmile porozumíte blesku, propojíte dosavadní znalosti přirozeného světla s nabytými vědomosti o světle umělém, až odhalíte celou záhadu blesku – a vy ji určitě v průběhu 4 týdnů tohoto kurzu odhalíte – čeká vás cesta plná nekončících objevů. Práce s bleskem vás nadchne a budete mít pocit, že s tím miniaturním sluníčkem dokážete vrhnout světlo na co chcete, kdy chcete a jak chcete - PŘIHLASTE SE ZDE!


Instruktoři: Scott Stulberg a Monika Banas

Lidská tvář je nejfotografovanějším objektem na celé planetě. Ale vyjádřit ve fotografii podstatu člověka a jeho osobnost vyžaduje řadu znalostí. Poznejte svůj objekt, abyste věděli, jak dosáhnout správné nálady a vytvořte fotografie, které zanechají hluboký dojem. 

Ukázky fotografií studentů nafocené v průběhu kurzu
Pojďte do toho s námi a zaznamenejte podstatu člověka ve správném okamžiku a zkuste porozumět delikátnosti světla a stínu. Poznejte svůj objekt, abyste věděli, jak dosáhnout správné nálady a záběru, který chcete. Vytvořte fotografie, které zanechají hluboký dojem - PŘIHLASTE SE ZDE!


Instruktoři: Lubo Slunský a Patrik Banas

Objevte skutečnou krajinářskou fotografii! Interaktivní kurz - zadání se mění podle ročního období!

Ukázky fotografií studentů nafocené v průběhu kurzu
Naší snahou je ukázat, že fotografovat krajinu je tvůrčí dobrodružství. Že fotografovat krajinu znamená hodně vědět o světle a atmosféře prostředí, expozici, kompozici, hloubce ostrosti a použití vhodných velmi jednoduchých technických doplňků. A také, že existuje řada pohledů do krajiny, které lze ztvárnit z extrémních pozic fotografa - PŘIHLASTE SE ZDE!





Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.