3. 11. 2018

10, 9, 8, 7... PPSOP "BLACK NOVEMBER" 2018

... přesně za 10 dní v PPSOP.cz odstartujeme "BLACK NOVEMBER"! Těšíte se? Jste zvědaví, jakou luxusní slevovou nabídku pro vás máme? Který z našich online kurzů bude možno zakoupit za B*L*Á*Z*N*I*V*O*U cenu? Kdo si počká, ten se odpovědi dočká! ;) 

Ale že jste to vy a vidíme, jaké smutné oči na nás házíte, abychom vám aspoň trochu napověděli, tak vám prozradíme, že v akci bude náš nejpopulárnější a nejprodávanější kurz, bestseller našeho portfólia, kurz pro začátečníky a mírně pokročilé. 

Ještě stále nevíte? Chcete ještě jednu nápovědu? Máte ji mít! Přikládáme zpětnou vazbu absolventky onoho kurzu...

Bavilo mě fotit, ale byla jsem naprostý amatér. Automatika a použití předvolených režimů to jistili. A nějaké manuální nastavení? Vyšší dívčí, na to bych si nikdy netroufla. Na webu jsem si občas náhodně hledala informace, rady a postupy. A pak to přišlo. Škola PPSOP.cz se otevřela i pro Čechy a Slováky. Jsem nadšená. Teď začalo pravé tóčo. Ze čtivého textu nebyl problém pochopit expozici a hned od první lekce mám 99% snímků na plný manuál. Před pár týdny bych tomu sama nevěřila. Pochvala spolu s povzbuzením instruktorů, pěkné fotky kolegů studentů, to je myslím dobrý hnací motor. Dostali mě, lapili mě, lítám v tom až po uši. Fotím ve dne, fotím ještě než vyjde slunce, fotím když zapadá, fotím za sluníčka, fotím v dešti. Fotím už i ze spaní. Jedu autem a rozhlížím se, jaké je světlo a říkám si "teď by to šlo" a je mi jasné, že když nezastavím a nenafotím aspoň pár snímků, budu pak hořce litovat nevyužití přírodou hozené rukavice. Fotím, protože chci. Chci každým týdnem fotit líp a líp. Dík PPSOP. Alena Lacinová

Tak nezapomeňte za 10 dní být ve střehu a nenechejte si ujít slevovou akci roku!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.