21. 11. 2018

Představujeme náš BESTSELLER v nabídce online fotokurzů




Instruktoři: Patrik Banas / Monika Banas
autor a garant kurzu: Bryan Peterson

délka kurzu: 4+1 týdny

SLEVA 50 % - nejvýhodnější cena - jen 999 Kč

nabídka platí do 27.11.2018

přímo při platbě zadejte do příslušného políčka slevový kód: FOTIMZA50

vybrat si můžete kterýkoliv z termínů v roce 2019:
8. únor 2019, 3. květen 2019, 6. září 2019



Nepochybně nejoblíbenější fotokurz na Internetu! Jeho lekce jsou vytvořené na základě celosvětově velmi úspěšné Bryanovy knihy Naučte se exponovat kreativně.

Každý týden vám v lekci objasníme svět expozice, který může být často nejasný až odstrašující. Tisíce fotografů se už naučilo, že Bryan dokáže těžké téma o exponování udělat lehce zvládnutelné. Hned v první lekci uvidíte a dozvíte se, jaký je rozdíl mezi správnou expozicí a kreativně-správnou expozicí. Taktéž se hned první týden naučíte, jak lehké je fotografovat v módu manuální expozice. A díky Bryanovu jedinečnému vzdělávacímu přístupu a informativní zpětné vazbě budete okouzlení, jak je vlastně lehké porozumět vztahům mezi clonou (f/číslem), rychlostí závěrky a citlivostí ISO. 


Tento kurz vám ukáže jak, kdy a kde dosáhnout perfektní expozici – jedenkrát a navždy, to vám garantujeme!

Co říkají o kurzu absolventi?

Byly to úžasně prožité 4 týdny, které mne vedly k přemýšlení, co a jak nastavit na mém foťáku. Spousta rad, návodů a hlavně hodnocení našich výsledků! Úžasně rychlá zpětná vazba na jakoukoliv otázku. Paráda! Silvie Š.

Lekce jsou udělány dobře pochopitelnou formou. Přístup instruktorů je hodně přátelský, nad nikoho se nepovyšují. Snaží se každému ukázat jeho cestu k lepší fotografii. Zpětné vazby na fotografie byly vždy smysluplné a povzbuzující. Miloš F.

Ako úplný začiatočník som prešla kurzom Naučte sa exponovat kreatívne a môžem povedať, že som sa naučila kopec zaujímavých vecí. Inštruktori boli vynikajúci, vždy pripravení poradiť, ohodnotiť našu prácu a posúvať nás vo fotení ďalej. Odporúčam! Jana T.

Každá lekce mi přinesla spoustu nových informací jak exponovat a jak získávat z téměř každého stisku spouště skvělý záběr. Díky lekcím, ze kterých chtějí instruktoři vždy fotografie k ohodnocení, jsem získal nesmírně mnoho zkušeností. Také jsem si začal o dost víc zpoza hledáčku věřit. Rozhodně se moje kolečko voleb režimů nehne z manuálního... maximálně na prioritu clony, či prioritu závěrky... automatům jsem dal sbohem navždy. Tomáš F.

Velmi přátelský a vstřícný přístup, díky kterému jsem konečně poznala svou zrcadlovku a objevila v sobě novou kreativitu. Děkuji za to, že mé fotky dostaly nový náboj a já motivaci fotit. Bára B.

A ukázky fotografií studentů nafocené v průběhu kurzu:


Ukázka z kurzu:


Těšíme se na vás!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.