6. 11. 2018

Soutěžní téma na měsíc LISTOPAD / NOVEMBER 2018

Přinášíme nové soutěžní fotografické téma, které se ponese v duchu textu známé písně Yvetty Simonové "Zhasněte lampióny, já chci vidět tmu!", protože tento měsíc nás budou zajímat vaše večerní/noční fotografie.

Na měsíc LISTOPAD / NOVEMBER 2018 vyhlašujeme téma:

"TICHÁ NOC"

Fotografie v počtu 1-3 prosíme vkládejte jako příspěvek na  Facebook-ovou stránku PPSOP do neděle 2.12.2018 (uzávěrka soutěže je v tento den o půlnoci) a dostaňte se do výběru BEST OF NOVEMBER 2018!

Soutěž bude vyhodnocovat Bryan Peterson - garant a instruktor našich online kurzů, mimo jiné i kurzu NAUČTE SE POUŽÍVAT BARVU KREATIVNĚ, který jako NOVINKU otevíráme už tento pátek 9.11. a jsme si jisti, že to bude jedna velká barevná fotografická jízda! Přihlašování do kurzu ZDE!

Ale zpět k soutěži. Těšíme se na vaše fotky a vítěz nejlepšího záběru se může těšit na knihu o fotografovaní od Bryana Petersona i s jeho podpisem!

© Scott Stulberg

UPOZORNĚNÍ!
Chtěli bychom upozornit, že fotky, které již v naší soutěži byly (byť vložené na jiné téma), budou ze soutěže automaticky vyřazeny. Děkujeme za respektování pravidel. Více info o pravidlech vkládání fotografií ZDE.
Výhru je možné nárokovat do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže na daný měsíc, pokud se výherce do té doby neozve, výhra propadne. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.