8. 11. 2018

Téma fotoprojektu 52 - SIGNÁLNÍ BARVY (45/52)

Také jste se už nemohli dočkat, až zase bude čtvrtek? :D Haha, tak OK, půjdeme s pravdou ven... Když jsme včera večer zjistili, že je vlastně zítra už zase čtvrtek a my nemáme ještě vymyšlené žádné téma, odhlasovali jsme si, že čtvrtek zrušíme! 

No, ale jaksi se nám to nepovedlo. Ráno otevřeme oči a - čtvrtek! Už zase! Tento rok už po čtyřicáté páté! Jako není to už trochu nuda? To jako nemůže být jednou po středě třeba sobota? Nebo pondělí či úterý? Nebo co já vím... třeba znova středa? Hm, evidentně ne!

Tož nám nezbývá než se vyhecovat a rychle vymyslet další téma Fotoprojektu 52, protože přece vás nezklameme. Vy si to nezasloužíte. Vám patří náš obdiv a poděkování, že s námi stále fotíte a zatímco lovíte věci kolem nás, vyskakují na vás všude samé jedničky, a vy se nevzdáváte, cvakáte jak o život a jde vám to vážně skvěle! Tak abychom vás nevyvedli z rytmu, jdeme na to a vyhlašujeme čtyřicáté páté téma.

A protože máme před sebou velkou událost - a to zítřejší spuštění a otevření NOVINKY v našem portfóliu online kurzů Naučte se používat barvu kreativně - myslí nám to teď jen barevně. Proto i téma se ponese v duchu barev a zní "SIGNÁLNÍ BARVY". Přejeme šťastný lov a držte nám pěsti, ať ten náš nový kurz zítra úspěšně odstartujeme a ještě lépe - pojďte do toho s námi! Přihlašování do kurzu bude spuštěno do pondělí 12.11. a přihlásit se můžete zde!

You keep shooting - foťte s námi tento týden (případně celý měsíc) barevně!


PPSOP.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.