7. 1. 2019

Soutěžní téma na měsíc LEDEN / JANUÁR 2019

Přinášíme první soutěžní fotografické téma tohoto roku, které se ponese v duchu krajinářské fotografie. Téma na měsíc LEDEN / JANUÁR 2018 zní

"BÍLÁ KRAJINA"

Fotografie v počtu 1-3 prosíme vkládejte na  Facebook stránku PPSOP jako příspěvek přímo "na zeď" do neděle 3.2.2019 (uzávěrka soutěže je v tento den o půlnoci) a dostaňte se do výběru BEST OF JANUARY 2019! Nejlepší záběry do užšího kola a následné vítězné fotografie (1., 2. a 3. místo a Čestné uznání/Honorable mentions) vybere Lubo Slunský - instruktor online kurzu KRAJINA KOLEM DOKOLA, který pro vás otevíráme 8.3.2019!

Autor nejlepšího záběru získá knihu o fotografovaní od Bryana Petersona a dárkový certifikát na 50% slevu z jakéhokoliv našeho kurzu!*

Těšíme se na fotky!

© Bryan Peterson
UPOZORNĚNÍ!
* slevu není možné kombinovat s jinými slevami, platnost kupónu je 3 měsíce a platí jednorázově při zakoupení 1 kurzu. Kupón je nepřenosný na jinou osobu a nelze ho vyplatit v hotovosti.
Fotky, které se již v naší soutěži objevily a obsadily 1.-3. místo, budou ze soutěže automaticky vyřazeny. Více info o pravidlech vkládání fotografií ZDE. Výhru je možné nárokovat do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže na daný měsíc, pokud se výherce do té doby neozve, výhra propadne. 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.