6. 4. 2019

Jarní fotopůlmaraton P52/2019 - NAŽIVO Z ULIC PRAHY!

V rámci naší Facebook skupiny FOTOPROJEKT 52 | PPSOP.cz  vyhlašujeme 2x do roka Fotopůlmaraton. A ten jarní se již blíží, proto doporučujeme začít zlepšovat foto-kondičku ;) 

Jarní Fotopůlmaraton P52/2019 se bude konat poslední dubnový/aprílový víkend, tedy 27.4.-28.4. A letos chystáme NOVINKU! Témata budou vyhlášena nejen tu u nás na blogu, ale i naživo z ulic Prahy! Kdo se bude chtít vyhlášení témat zúčastnit a pak jít s námi chvíli fotit, bude vítaný! Ze setkání samozřejmě uděláme online přenos, který budete moci sledovat ve skupině projektu. Místo a čas bude ještě upřesněn, sledujte nás a brzy se dozvíte více!

© Patrik Banas

A o co jde a jak se zapojit?

Jarní fotopůlmaraton P52/2019 se bude konat o víkendu 27.-28.4., kdy zveřejníme na blogu i na FB stránce ve skupině  FOTOPROJEKT 52 | PPSOP.cz 8 fotografických výzev - témat. Zapojit se může kdokoliv, odkudkoliv, stačí prostě jen vzít fotoaparát do ruky - třeba i ten v mobilu - a během víkendu všech 8 témat nafotit (1 téma = 1 fotka). Do nedělní půlnoci pak fotky nahrát do galerie FB skupiny a kochat se krásnými fotografiemi ostatních, obdivovat kreativitu zpracování...

My už se těšíme! A co vy? Zapojíte se?

Ohlédnutí za minulým fotopůlmaratonem, který se konal na podzim 2018, najdete ZDE!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.