4. 9. 2019

Soutěžní téma na měsíc ZÁŘÍ / SEPTEMBER 2019

Přinášíme nové soutěžní fotografické téma! Tentokrát se budeme věnovat fotografování portrétů - téma na měsíc ZÁŘÍ / SEPTEMBER 2019 zní

"PORTRÉT S EMOCEMI"

Fotografie v počtu 1-3 prosíme vkládejte na Facebook-ovou stránku PPSOP do úterý 1.10.2019 (uzávěrka soutěže je v tento den o půlnoci) a dostaňte se do výběru BEST OF SEPTEMBER 2019! 

Autor nejlepšího záběru od nás získá:
📌 knihu o fotografování autora Bryana Petersona
📌 50% slevu na kterýkoliv ONLINE fotokurz z našeho portfolia
📌 postup do finále ankety FOTOGRAF / FOTKA ROKU 2019

Nejlepší záběry vyberou a vyhodnotí Scott Stulberg a Monika Banas - naše oblíbené instruktorské tváře online portrétových kurzů. Již tento pátek 6.9. otevíráme kurz TVÁŘÍ V TVÁŘ - FOTOGRAFUJEME PORTRÉT, který nyní můžete zakoupit se slevou 15 % ZDE! A v říjnu 4.10. začíná letošní portrétová novinka PORTRÉT KREATIVNĚ - rezervujte si své místo již teď - tu!

(c) Scott Stulberg

Těšíme se na fotky!

PPSOP.cz

UPOZORNĚNÍ!
*slevu není možné kombinovat s jinými slevami, platnost kupónu je 3 měsíce a platí jednorázově při zakoupení 1 kurzu. Kupón je nepřenosný na jinou osobu a nelze ho vyplatit v hotovosti. Fotky, které se již v naší soutěži objevily a obsadily 1.-3. místo, budou ze soutěže automaticky vyřazeny. Více info o pravidlech vkládání fotografií ZDE. Výhru je možné nárokovat do 1 měsíce od vyhlášení výsledků soutěže na daný měsíc, pokud se výherce do té doby neozve, výhra propadne. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.