30. 11. 2019

ADVENT 2019 - již zítra začínáme odpočítávat!

A je to tu! Zase po roce přivítáme Vánoce! A jak už máme ve zvyku, abychom si adventní dobu zpříjemnili, budeme společně odpočítávat 24 dnů do Vánoc a postupně otevírat okénka v našem online foto adventním kalendáři. Letošní rok se můžete těšit nejen na fotky, ale i příběhy k nim. 

A TEĎ TO HLAVNÍ! Všech 23 autorů, jejichž fotografie se budou postupně objevovat v kalendáři, se automaticky zařadí do soutěže o VÁNOČNÍ DÁREK, kterým je kniha o fotografování Bryana Petersona! Vyhrát mohou TŘI a o vítězi rozhodnete především vy! 

1/ DENNÍ HLASOVÁNÍ - pro fotografii, která se ten den objeví v okénku adventního kalendáře, budete moci hlasovat prostřednictvím "like" v daný den od 12 hodin (poledne) - kdy se fotografie objeví na naší Facebook-ové stránce jako příspěvek - až do 22 hodin. Každý den přesně ve 22 hodin uzavřeme hlasování. Na Štědrý den pak vyhlásíme vítěze fotografie, která v den svého uveřejnění měla nejvíce "like".

2/ HLASOVÁNÍ O NEJ FOTOGRAFII - po uveřejnění a otevření všech okének, takže někdy v průběhu Vánoc, vytvoříme ze všech fotek z adventního kalendáře album a následně vás všechny vyzveme, abyste vybrali NEJ fotku. pozn. Pokud vyhraje stejná fotografie jako v denním hlasování, cena bude přenechána autorovi fotografie, který se umístí na 2. místě.

3/ LOS INSTRUKTOROS -  no a o třetím vítězi rozhodne sob... teda pardon - los! Losování se ujmou naši instruktoři Monika a Patrik Banas.

Takže připravte se, sledujte nás, protože ZÍTRA ZAČÍNÁME! 




Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.