12. 11. 2019

Hledáme FOTKY do ADVENTNÍHO KALENDÁŘE 2019!

PPSOP.cz (foto) Adventní kalendář 2019 - letos s příběhem! Líbilo by se vám mít fotku v našem adventním kalendáři? Tak nám ji jednoduše pošlete JAKO PŘÍLOHU na mail fotoadvent@ppsop.cz ve velikosti 1000-2000pix. nejpozději do 20.11.! Fotka může být "jakákoliv" (netřeba vánoční). ALE POZOR - napište nám k ní také příběh "zpoza scény" - kde byla nafocena, kdy, jak vznikla a podobně - budeme se těšit - milujeme fotky i příběhy k nim!

Ze všech vámi zaslaných fotografií a příběhů následně vybereme 23 a ty se postupně každý den objeví v našem letošním online PPSOP.cz (foto) Adventním kalendáři! Autoři vybraných fotek tak získají nejen skvělý pocit (asi takový jako když otevřete okénko čokoládového kalendáře a místo jedné čokolády tam najdete dvě), ale i foto kredit u nás na blogu, na naší Facebook stránce a POZOR - i šanci získat VÁNOČNÍ DÁRKY! Jaké? Abychom vás namotivovali k zasílání fotografií, prozradíme vám, že pro tři z vás máme připravený dárek: knihu o fotografování Bryana Petersona a foto kredit - titulní fotka na Facebook stránce PPSOP.cz!

Nezapomeňte nám proto vaši fotku poslat právě teď!! :-)


PPSOP.cz



NEPŘEHLÉDNĚTE: Zasláním vaší fotografie a příběhu souhlasíte s jejím uveřejněním a zároveň s uveřejněním vašeho jména na blogu a FB stránce PPSOP.cz případně na dalších sociálních sítích a médiích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.