11. 12. 2019

Adventní kalendář 2019 - den 11/24

Otevíráme jedenácté okénko našeho online adventního kalendáře! V něm postupně odkrýváme výběr 23 (+ 1 náš vánoční pozdrav) fotografií s příběhem od našich fanoušků, kteří se zúčastnili naší výzvy a poslali nám své záběry. Autorem jedenácté fotografie a jedenáctého příběhu je...



... ZUZANA ŘEBÍČKOVÁ MINXOVÁ!

© Zuzana Řebíčková Minxová


Příběh k fotografii:
Portrét za zamrzlým oknem vznikl během kurzu PPSOP, který jsem absolvovala již dvakrát. Ano. Jeden a ten samý kurz, konkrétně Portrét kreativně, dokonce v rozmezí půl roku... byl prostě parádní a moc mě bavil.
Vtipné je, že jsem nebyla sama, koho tak nadchnul, aby si ho zopakoval. Experimenty a pokusy a stále zkoušet něco nového. První kurz jsem dělala, když vše kvetlo, vzduchem se šířila jarní až letní energie a venku bylo docela dlouho světlo. Ten druhý na podzim, kdy se vše halí do kouzelných barev a nálada je někdy opravdu barevná nebo taky deštivá až mrazivá. A já měla náladu vyzkoušet si portrét přes sklo, navíc doplněný zamrzlými květy. A když ponuře, tak včetně výrazu. Moje modelka mým pokynům moc dobře rozumí a někdy až nad má očekávání.
Tímto moc Monice děkuji za její inspirace. Není to reklama, i když klidně ať je. Protože jsem byla vážně moc spokojená.
Člověk by se měl stále něco učit a já přeji všem, aby je to učení bavilo, tak jako mě ve fotografii.


HLASUJTE PRO FOTOGRAFII!
Ve 12 hodin (dnes 11.12. 2019 v poledne) se tato fotografie objeví jako příspěvek na Facebook-ové stránce PPSOP, kde jí můžete dát svůj hlas prostřednictvím "like". Hlasy pro tuto fotografii se započítávají pouze dnes a to do 22:00 hodin. Na Štědrý den vyhlásíme vítěze, který v denním hlasování získal nejvíce "like"!


🎄PERFEKTNÍ FOTO VÁNOCE 2019🎄
SLEVOVÁ AKCE - 25 % na všechny naše kurzy. Stačí, když přímo při platbě kurzu nebo dárkového poukazu použijte kupón ROZBALTO25. Platí od 9.12.2019 - 23.12.2019! Více info ZDE!

Harmonogram našich kurzů v roce 2020 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.