5. 12. 2019

Adventní kalendář 2019 - den 5/24

Začínáme odpočítávat 24 dní do Vánoc a otevíráme páté okénko našeho online adventního kalendáře! V něm postupně odkrýváme výběr 23 (+ 1 náš vánoční pozdrav) fotografií s příběhem od našich fanoušků, kteří se zúčastnili naší výzvy a poslali nám své záběry. Autorem páté fotografie a pátého příběhu je...




... BARBORA BLAHOVÁ!


(c) Barbora Blahová

Příběh k fotografii:

Fotografie vznikla na jaře, kdy kvetly první květiny a mezi nimi i "modřence". Modřenec je sice modrý, ale když ho fotíte v teplých barvách tak takto krásně zfialoví. Fotila jsem s mezikroužkem a vznikaly zajímavé zasněné jednobarevné záběry, ale pak jsem si vzpomněla na Bryana, že by to chtělo něčím rozbít. A protože máme plnou zahradu malých šnečích ulitek, vybrala jsem jednu v dobrém stavu a zapíchla ji do květin. Výsledek posuďte sami. 


HLASUJTE PRO FOTOGRAFII!
Ve 12 hodin (dnes 5.12. 2019 v poledne) se tato fotografie objeví jako příspěvek na Facebook-ové stránce PPSOP, kde jí můžete dát svůj hlas prostřednictvím "like". Hlasy pro tuto fotografii se započítávají pouze dnes a to do 22:00 hodin. Na Štědrý den vyhlásíme vítěze, který v denním hlasování získal nejvíce "like"!

You keep shooting - foťte s námi!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.