8. 12. 2019

Adventní kalendář 2019 - den 8/24

Otevíráme osmé okénko našeho online adventního kalendáře! V něm postupně odkrýváme výběr 23 (+ 1 náš vánoční pozdrav) fotografií s příběhem od našich fanoušků, kteří se zúčastnili naší výzvy a poslali nám své záběry. Autorem osmé fotografie a osmého příběhu je...




... TEREZA PÍCHOVÁ!

© Tereza Píchová

Příběh k fotografii:
"S celou rodinou milujeme zimu, zimní sporty a radovánky a vždy už od podzimu vyhlížíme první sníh. Ten v našich končinách na severním okraji Prahy bohužel nebývá až příliš častý. Začátkem února jsme se dočkali, do celých Čech přišla pořádná sněhová kalamita, navíc nedělní :-). Hned jsme vyběhli na zahradu bobovat a stavět sněhuláka a sníh pořád padal a padal. Byli jsme už pořádně promáčení, ale já kluky přesvědčila, ať jdeme ještě sáňkovat a popadla s sebou foťák. "Zapřáhli" jsme tatínka, který se pořádně zapotil, a děti se náramně bavily! Foukal silný vítr a pořád chumelilo. Já klečela po kolena v mokrém sněhu a fotila tu parádní podívanou, dětskou radost a bílou krásu kolem nás. Promočení jsme se vraceli domů a slibovali si, že to musíme co nejdříve zopakovat. Už jsme to ale nestihli. Přišla škola, práce, povinnosti... do tří dnů sníh roztál a už do konce zimy žádný nenapadl. O to víc jsem ráda, že jsem ten den fotila a máme památku, která dokonce visí v dětském pokoji na zdi. Už se moc těšíme na letošní zimu!"


HLASUJTE PRO FOTOGRAFII!
Ve 12 hodin (dnes 8.12. 2019 v poledne) se tato fotografie objeví jako příspěvek na Facebook-ové stránce PPSOP, kde jí můžete dát svůj hlas prostřednictvím "like". Hlasy pro tuto fotografii se započítávají pouze dnes a to do 22:00 hodin. Na Štědrý den vyhlásíme vítěze, který v denním hlasování získal nejvíce "like"!

You keep shooting - foťte s námi!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.