9. 12. 2019

Adventní kalendář 2019 - den 9/24

Otevíráme deváté okénko našeho online adventního kalendáře! V něm postupně odkrýváme výběr 23 (+ 1 náš vánoční pozdrav) fotografií s příběhem od našich fanoušků, kteří se zúčastnili naší výzvy a poslali nám své záběry. Autorem deváté fotografie a devátého příběhu je...



... MILAN KONEČNÝ!


© Milan Konečný

Příběh k fotografii:
"Vznikala v průběhu mého studia ve škole PPSOP - Naučte se používat BARVU kreativně. Moc se mi kurz líbil a hodně jsem se dozvěděl, jak už od našeho milovaného lektora Patrika tak ostatních studentů. Moc bych chtěl ještě do dalších kurzů ale zatím časově nestíhám. Díky moc, že jste .

Fotografii jsem pořídil u jednoho rodinného domu, kde byl poblíž strom japonského červeného javoru. Měl jsem štěstí, že majitelka pracovala na zahradě tak jsem ji oslovil a ihned souhlasila a já už věděl jak na to, bohužel však foukal vítr a jejich bazén byl už do půlky vypuštěn, tím jsem to měl ztížené, že list nedopadl tam kam jsem chtěl, takže jsem pouštění lístků několikrát opakoval až jsem byl spokojen, že jsem tam nezahučel. Paní byla také spokojená a já ji asi za měsíc fotografii donesl jako dárek za ochotu."


HLASUJTE PRO FOTOGRAFII
Ve 12 hodin (dnes 9.12. 2019 v poledne) se tato fotografie objeví jako příspěvek na Facebook-ové stránce PPSOP, kde jí můžete dát svůj hlas prostřednictvím "like". Hlasy pro tuto fotografii se započítávají pouze dnes a to do 22:00 hodin. Na Štědrý den vyhlásíme vítěze, který v denním hlasování získal nejvíce "like"!


🎄PERFEKTNÍ FOTO VÁNOCE 2019🎄
SLEVOVÁ AKCE - 25 % na všechny naše kurzy. Stačí, když přímo při platbě kurzu nebo dárkového poukazu použijte kupón ROZBALTO25. Platí od 9.12.2019 - 23.12.2019! Více info ZDE!

Harmonogram našich kurzů v roce 2020 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.