22. 1. 2020

Jste na Instagramu?

Zkuste si představit, že se jednoho dne probudíte a nebude existovat ani jedna sociální síť (jako je Facebook nebo Instagram). Budete patřit mezi ty, kterým by to vůbec nevadilo, v podstatě byste si toho ani nevšimli, protože rozhodně na nich nejste závislí a vlastně je ani teď skoro nepoužíváte, anebo byste se zařadili k miliónu lidí, pro které by to byla hrozná představa a zásadně jim to ovlivnilo život, ze dne na den ztratili práci, kariéru, přátele...? 

My patříme do té druhé skupiny. Přišli bychom o kontakt s mnoha skvělými lidmi z naší fotokomunity, ztratili bychom místo, kde můžeme sdílet fotografické rady a tipy, prezentovat nabídku služeb, představovat naše studenty a jejich skvělé fotografie,... a také - zanikl by náš Fotoprojekt 52 a to by nás hodně mrzelo, zvláště před vyhlášením čtvrtého tématu, ale to jsem odbočili, o tom až zítra ;-)! 

Jsme zkrátka sociální nadšenci a kromě Facebook-ové stránky máme účet i na Instagramu. Věděli jste to? A znáte účty vašich instruktorů? Jestli ne, tak vám dáváme odkaz, abyste nás mohli sledovat, dávat srdíčka a komentovat sdílené fotografie a příběhy! :-)







A pod jakým účtem najdeme vás? Napište do komentáře, rádi vás budeme sledovat!

ukázka fotek z Instagram PPSOP.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.