2. 1. 2020

Téma Fotoprojektu 52 - MOJE ŠŤASTNÉ ČÍSLO (1/52)

Vítejte! Startujeme 6. ročník Fotoprojektu 52! A jsme rádi, že jste tu s námi, připraveni a odhodláni postavit se vstříc týdenním fotografickým výzvám. Srdečně zdravíme ty, co s námi již nějaký ten čtvrtek fotí, a co nejsrdečněji vítáme účastníky nové! Nechť vám je tu s námi hezky a milo a ať vám to fotí až do konce! 

První téma v roce 2020 zní "MOJE ŠŤASTNÉ ČÍSLO"

© Bryan Peterson

A tu pár praktických detailů pro nové účastníky:

V tomto Fotoprojektu jde o fotografickou výzvu - fotografie tedy musí být AKTUÁLNĚ NAFOCENÁ AŽ PO vyhlášení tématu. Archiv neplatí, buďte k ostatním fér! Fotografie se nahrávají přímo (ne jako link) na Stenu/Zeď/Wall na Facebook-u skupiny Fotoprojekt 52 | PPSOP.cz

Téma se vyhlašuje vždy ve čtvrtek, případně v pátek. Nahrává se pouze JEDNA fotografie, kterou jste v daný týden na vyhlášené téma nafotili. Pokud chcete ukázat více fotek, vložte je do komentáře k vaší fotografii. 

Fotky nahrávejte do neděle následujícího týdne, abychom mohli v neděli večer/ v pondělí vytvořit kompletní galerii daného týdne. Pokud si v albumu svou fotku nenajdete, není to žádný záměr, v množství fotek ji můžeme prostě jen omylem přehlédnout, případně jste ji možná vložili po termínu - v obou případech si je, prosíme, doplňte do albumu sami.

Fotky z archivu nevkládajte, pokud vás téma neoslovilo, nestíháte nic nafotit, týden vynechejte. Smyslem projektu je přijmout téma jako výzvu a jít nafotit po vyhlášení, ne vytahovat archivní záběry. Pro tyto účely slouží naše Fotoskupina PPSOP.cz.

Pište, prosíme, k fotografii číslo týdne a název tématu!

Pokud si najdete čas, bude skvělé, když napíšete i nějaké detaily - technické nastavení, okolnosti, za kterých byla fotka nafocená a podobně.

Foťte s námi, těšíme se na vaše fotky!

PPSOP.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.