22. 10. 2020

Téma Fotoprojektu 52 - TĚSTOVINY (43/52)

Nedávno jsme ve Fotoprojektu52 měli téma o "flat-lay fotografii" a někteří z vás nám psali, že díky projektu se dozvídají něco nového, že do té doby neměli tušení, o co jde... To nás samozřejmě jako fotografickou školu těší, jsme rádi, že nejsme jen pro zábavu, ale že s námi objevujete i něco nového, inspirativního...

A troufáme si říct, že tento týden s námi zažijete něco nového úplně všichni! Tak schválně - zvedněte ruku, kdo z vás někdy slavil mezinárodní den těstovin? Vsadíme se o pytlík kolínek bez rajský, že nikdo! Ano, také jsme na to nevěřícně koukali a cítili se dost diskriminovaně, že Italové mezinárodní den své speciality mají, ale aby byl mezinárodní den knedla-vepřa-zela nebo mezinárodní den bryndzových halušek, to ne! Italové mají štěstí, že jejich kuchyni v týmu PPSOP milujeme a tak jim tuto gastronomickou nespravedlnost odpouštíme a mezinárodní den těstovin, který si připomínáme 25. října,  s nimi oslavíme a vy společně s námi, protože čtyřicáté třetí téma zní "TĚSTOVINY"!

Mimochodem, víte, kdo umí nejlepší Spaghetti Carbonara široko daleko? Není to nikdo jiný než naše adminka Monika, která vám je jistě ráda výměnou za svíčkovou uvaří! :D A když budete hodní, prozradí vám i recept na originalní toskánské pici cacio e pepe!

Ale protože "bez fotografování nejsou koláče", nejdřív fotoaparáty do ruky a teprve potom dobrou chuť! ;-)

PPSOP.cz

(c) Gabriela Valentová - z Fotoprojektu52

Článek minulého tématu ZDE:

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.