24. 11. 2016

Téma Fotoprojektu 52 - ŠIPKA (48/52)

→ ← ↑ ↓ ↔ ...prostě šipka! Symbol, co nám ukazuje směr, pomáhá najít cíl. Často po ní jdeme, aniž bychom tušili, kam nás zavede. Tak nějak věříme, že když půjdeme v jejím směru, dojdeme tam, kam potřebujeme. 
A kam právě směřujeme my? Nechce se tomu ani věřit, je to neskutečné, ale ke konci Fotoprojektu 52/2016! Máme před sebou posledních 5 foto-výzev a ta na týden č. 48 zní "ŠIPKA"
Tak kdo s námi stále ještě fotí, nebo právě naskočil, nechť se vydá na lov po směru šipek. Jsme zvědaví, kam nás zavedete! 

Výběr ilustračních fotek jsme tentokrát směřovali do vašich řad - do archivu účastníků minulého ročníku P52/2015 a zavzpomínali na fotografy, co už s námi nefotí a potěšili se jmény, která s námi fotí stále! Fotografie byly nafoceny na různá témata, samozřejmě jiná než téma Šipka.

Vždy nás velmi těší, když ve fotoprojektu P52 vidíme zdařilé fotografie a ještě více nás potěší, když dle jmen zjistíme, že je nafotili absolventi našich kurzů...
Pokud účast v našich kurzech zvažujete i vy, máme pro vás časově limitovanou exkluzivní nabídku - Black Friday sleva! Zakupte si oba dva díly našeho nejoblíbenějšího kurzu se slevou 50%! Nabídka platí od 21.11. do 30.11.2016. Více info zde.


© Alberta Oldřichová

© Angelika Kopják

© Eva Kirchnerová

© František Rišiaň

© Iva Dufková

© Iva Ullrichová

© Jana Halúzová

© Jana Tomkova

© Patrik Banas

© Pavel Šimek

© Peter Nagy

© Radoslav Krochmal

© Vláďa Berný

© Witas Vít Černý


A protože se chýlíme k závěru, rádi bychom jako minulý rok vytvořili výroční galerii tohoto ročníku. A proto vás všechny prosíme - pošlete nám jednu vaši fotografii (v popisu uveďte téma, na které byla nafocena) na mail fotoprojekt2016@ppsop.cz. Výběr necháme zcela na vás, vyberte takovou fotku, která vás tento rok výjimečně potěšila. Není nutné, abyste fotili celý ročník, stačí, pokud jste se v průběhu kdykoliv zapojili. Děkujeme.

You keep shooting!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.