2. 12. 2017

Adventní kalendář 2017 - 2/24

Otevíráme druhé okénko našeho adventního kalendáře, ve kterém odkrýváme výběr 24 fotografií od studentů naší školy nafocené během našich online kurzů v roce 2017!




Autor fotografie: Jana Krauzová
Instruktoři kurzu: Patrik Banas/Monika Banas

Komentář autora fotografie:
Západ slunce a zvedací most.

Zpětná vazba instruktorů (ukázka):
V tejto lekcii sme okrem iného preberali tzv. "to je jedno clonu" a v zadaní sme vás vyzvali, aby ste ju využili pri nafotení svojich fotografií, tak poďme na to - ako prvú tu máme fotografiu od Jany a Janka, ty si nafotila priam ukážkovú siluetu a čo by sme pochválili v prvom rade je presné použitie tej spomínanej "to je jedno clony", ktorú využívame práve na takéto siluety, pretože nám vlastne nezáleží na hĺbke ostrosti v zmysle, že tu nie je nič, čo by sme mohli rozostriť... a ty si si tu dobre odčítala expozíciu podľa oblohy, takže tá je naexponovaná správne a to ostatné - ten most - je úplne čierny, čiže bravúrne nastavenie. Výber objektu je taktiež skvelý, pretože je nám jasné, o čo sa jedná, je to rozoznateľný objekt a to je pri siluetách dôležité. No a okrem toho, ako čerešničku na torte, si si tu počkala na TEN moment, kedy sa slnko objaví presne v tej štrbine a to... 


A pokud se také po nějakém kurzu poohlížíte, chtěli byste nějaký absolvovat, pak vám jistě udělá radost naše VELKÁ VÁNOČNÍ SLEVOVÁ AKCE - 25 % na všechny naše kurzy. Stačí, když přímo při platbě kurzu nebo dárkového poukazu použijte kupón GIFT25. Platí od 1.12.2017 - 15.12.2017! Více info zde.

Harmonogram našich kurzů na první půlrok roku 2018 najdete zde.

You keep shooting - foťte s námi!

P.S.: Děkujeme za společně strávený čas a souhlas se zveřejněním skvělé fotografie!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.