29. 3. 2019

Vkládání fotek do soutěže - NÁVOD

Chodí nám časté dotazy ohledně vkládání fotek do soutěže, píšete nám, že fotografie nejdou nahrát. Moc nás to mrzí, chyba je na straně Facebook-u, s čímž my osobně vůbec nic nemůžeme udělat. ALE - zjistili jsme způsob, jak i přes tyto technické potíže fotky vložit! A JE TO JEDNODUCHÉ!

NÁVOD:

1. Vkládat fotky přes mobilní FB aplikaci z vašeho telefonu, tabletu - touto cestou funguje vkládání bez problému (pro účel soutěže menší velikost fotografie nevadí).

2. Postup při vkládání fotek z PC - nahrajte fotku přímo na zeď na Facebook-ovou stránku PPSOP.cz. Pokud se vám vložená fotka nechce načíst, klikněte na 3 tečky, které se zobrazí vpravo dole (viz obrázek).


Po rozkliknutí se objeví možnost "přidat".



To je třeba zmáčknout a fotka se následně nahraje. Ačkoliv se vám nikde neukáže, že se fotka načetla, mezi nahranými fotkami se objeví (můžete zkontrolovat v "příspěvky návštěvníků").

Omlouváme se za komplikace, věříme, že se všem nakonec fotografie do soutěže nahrát podaří. A jen připomínáme, že aktuálně se vkládají fotky na téma ODRAZY a uzávěrka je již ZÍTRA 30.4.! Těšíme se na vaše fotky!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.