29. 8. 2019

Téma fotoprojektu 52 - HUDEBNÍ VÝCHOVA (35/52)

Pomalu ale jistě se loučíme s prázdninami a … hurá do lavic! Myslíme zejména na ty, co do nich usednou letos poprvé. A tak máte-li doma prvňáčka, vyřiďte mu od nás srdečné pozdravy a že mu přejeme, aby tak natěšeně, jako půjde v pondělí, chodil po celou dobu povinné školní docházky a touha po vzdělání ho nikdy neopustila! 

Jak tak bývá zvykem, třicátý pátý týden našeho Fotoprojektu52 věnujeme škole. A tak ani letos neuděláme výjimku a zavzpomínáme na předmět, který v muzikantských rodinách mívají všichni rádi! Téma zní "HUDEBNÍ VÝCHOVA"!

V rytmu cvakající závěrky nám káply do noty snímky účastníků prvního ročníku Fotoprojektu, autorům děkujeme! 

A POZOR - zpět do lavic volá i naše online Škola Perfektní Fotografie! A abychom vám na začátku školního roku udělali radost, máme pro vás SLEVOVOU AKCI - 15 % na naše ONLINE kurzy! Při platbě zadejte v nákupním košíku slevový kód "SKOLA15". Nabídka platí do 6.9.2019! Přihlašujte se ZDE!

© Peter Nagy

© David Maryniok‎

© Jana Tomková

© Milan Lahucky‎

© Jan Převlovský

© Jitka Matyášová‎

© Iva Ullrichová

© Vladimír Bugso Králik

POZOR - stále platí také #feedback! Kdo má zájem o zpětnou vazbu, nechť k vložené fotce ve skupině připíše hastag #feedback, čímž dá najevo, že souhlasí, že může být jeho fotka vybrána a následně ohodnocena.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.